Stiri mondene

”La un pas de tragedie. Ne-a aruncat pe cealaltă parte a drumului”. Benny Adegbuyi, implicat într-un grav accident rutier. Cel mai bine cotat luptător român de kickboxing era în mașină cu soția sa

Primele declarații ale lui Benny Adegbuyi
Primele declarații ale lui Benny Adegbuyi
Benny Adegbuyi a oferit primele declarații după accidentul grav în care el și soția sa au fost implicați. Cei doi se îndreptau spre o competiție de kingboxing.

În cursul zilei de ieri, celebrul sportiv de performanță Benny Adegbuyi, în vârstă de 38 de ani, a avut parte de un accident cumplit care s-a produs pe autostrada A2, la km 138, pe sensul către Constanța. Sportivul de performanță se îndrepta spre Tuzla, pentru a participa la un eveniment. Alături de el se aflau atât soția lui, cât și copilul pe care acesta îl antrenează la sala pe care o deține. Pentru

a evita contactul cu o altă mașină, șoferul a tras de volan și a intrat în parapet. Deși surse din poliție susțin că la volan s-ar fi aflat soția luptătorului, mai multe persoane din anturajul sportivului au dezvăluit pentru  ProSport  că aceasta nu obișnuia să conducă și că la volan s-ar fi aflat mai degrabă Benny Adegbuyi.

Benny Adegbuyi, grav accident de circulație
Benny Adegbuyi

La fața locului a fost trimis si un echipaj SAJ Ialomița.

Accidentul nu a avut urmări grave, persoanele implicate suferind răni minore, care nu le pun viaţa în pericol. Doar soţia lui Benny Adegbuyi a avut nevoie de îngrijiri medicale suplimentare, fiind transportată la spital cu un traumatism la umăr. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. 

Citește și: David Popovici s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, la 100 m liber. El a obţinut a cincea medalie de aur la Naţionalele de înot

Prima reacție a lui Benny Adegbuyi: ”S ă aveți grijă la volan.  V ă poate costa viața atât pe voi, cât și pe cei dragi”

Benny Adegbuyi a confirmat că el s-a aflat la volanul mașinii în momentul teribilului accident. Sportivul a dezvăluit că în timp ce se afla pe a doua bandă, o mașină a apărut în fața lor și a fost nevoit să tragă de volan pentru a evita contactul frontal.

Benny Adegbuyi, grav accident de circulație
Benny Adegbuyi

  Astăzi, mergeam cu echipa de la Benny Fight Academy spre Constanța, acolo unde o parte dintre elevi participau la un interclub. Pe A2, la km 138, în timp ce circulam regulamentar pe banda 2, o mașină de pe banda 1 a intrat brusc în fața mea, iar eu, pentru a evita coliziunea, am tras de volan și am acroșat parapetul, care ulterior ne-a aruncat pe cealaltă parte a drumului.  Mașina este daună totală, dar cel mai important este că toți care eram în mașină suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Soția mea Elena are doar o mică problemă la mână și am preferat să facem investigații suplimentare.  Am fost la un pas de tragedie, iar mesajul meu este să aveți grijă la volan pentru că neatenția, chiar și pentru o singură clipă, vă poate costa viața atât pe voi, cât și pe cei dragi.", a declarat Benny Adegbuyi, la scurt timp după accidentul rutier, potrivit  GSP.ro.

Citește și: Boris Becker, despre viaţa în închisoare: "Dacă crezi că eşti mai bun decât toţi ceilalţi, atunci pierzi"

Sportivul se îndrepta către Cupa Ronin K1, ediția a 3-a, alături de elevii săi de la Benny Fight Academy, care va avea loc în Sala de Sport Tuzla, din incinta Școlii gimnaziale nr. 1. În cadrul turneului se vor pune în joc 6 centuri Ronin Warrior.

Benny Adegbuyi, grav accident de circulație
Benny Adegbuyi