Stiri

La mulți ani de Ziua Copilului 2023: Cele mai frumoase mesaje și urări pentru cei mici și cei mari

La mulți ani de Ziua Copilului 2023: Cele mai frumoase mesaje și urări pentru cei mici și cei mari
La mulți ani de Ziua Copilului 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Nu știi cum să îți surprinzi copilul de 1 Iunie? Consultă lista noastră cu cele mai frumoase mesaje și urări pe care le poți trimite de Ziua Copilului.

La mulți ani de Ziua Copilului 2023! Pe data de 1 Iunie copiii din întreaga lume sunt sărbătoriți, iar cei dragi încearcă să le fie aproape și să le arate cât de importanți sunt în viața lor. De cele mai multe ori, copiii petrec timpul liber cu părinții lor în această zi, bucurându-se de numeroase activități în aer liber și nu numai. În cazul în care vrei să transmiți un mesaj unei persoane pe care încă o consideri copil, ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase urări.

Vezi aici cum îți poți surprinde copilului de 1 iunie 2023.

Citește și: Mesaje de Ziua Copilului 2023: Urări și imagini cu text pentru 1 iunie 2023

La mulți ani de Ziua Copilului 2023: Cele mai frumoase mesaje și urări pentru cei mici și cei mari
Ziua Copilului 2023[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Horoscop mâine, 1 iunie 2023: Leii primesc vești bune. Peștii sunt puși pe schimbări majore la început de vară

Cele mai frumoase mesaje de Ziua Copilului 2023

„La mulţi ani tuturor copiilor și, de asemenea, tuturor părinților! Să vă bucurați de copiii voștri sănătoşi!”

„Un copil e cea mai mare bogăție a unui om. Nu e miracol mai mare și bucurie mai frumoasă decât aceea de a avea un copil. Pentru toți copiii lumii, La mulți ani de 1 Iunie!”

„1 Iunie este ziua ta. Eu ți-am dat viață, dar tu mi-ai dat mult mai mult.

Deși ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La mulți ani și te iubesc mult!”

„Copilăria e vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plina de lumina si armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! La multi ani de 1 Iunie!”

„Pentru cea mai mare minune a vieţii mele, pentru puiuţul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zâmbet și fiecare îmbrăţişare îţi mulţumesc.

La mulţi ani de Ziua Copilului!”

La mulți ani de Ziua Copilului 2023: Cele mai frumoase mesaje și urări pentru cei mici și cei mari
Cele mai frumoase mesaje și urări de Ziua Copilului 2023[Sursa foto: PixaBay]

„Nu uita să te joci mereu, căci cea mai mare bucurie a unui copil este joaca. Aminteşte-le şi celor din jur de asta! La mulţi ani!”

„La mulți ani celui mai brav copil! Astăzi promitem că vei primi multe daruri dulci! Fie că ziua ta să fie ca în filme. La mulți ani sănătoși și fericiți!”

„La mulți ani, copil frumos! Ne-ai făcut cei mai fericiți oameni de pe Pământ, te iubim!”

„Dragostea noastră micuță, te felicităm! Ești copilul pe care ni l-am dorit mereu. Ești cea mai bună! Crește cuminte și sănătoasă, sub ocrotirea Maicii Domnului!”

„Dragul nostru, vom fi mereu alături de tine! Împreună vom trece peste toate greutățile. Suntem foarte fericiți că ne-ai ales pe noi ca părinți. La mulți ani!”

Citește și: Oferta Guvernului către sindicatele din educaţie: 4.000 de lei net pentru personalul didactic şi auxiliar

Urări pentru cei mici și cei mari de Ziua Copilului 2023

„Dragi copii, să păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o raza de lumină, și viaţa voastră va fi mult mai frumoasă. La mulţi ani!”

„1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Sa va bucuraţi şi sa creşteţi frumos. La mulţi ani!”

„Copilăria e cadoul pe care ni-l dă viaţa. Sa ne bucuram de ea. La mulţi ani tuturor copiilor!”

„La Mulţi Ani! Sa creşti mare, sănătos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!”

„Sa-ti pastrezi zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ai vazut chipul mamei. La multi ani copil frumos!”

La mulți ani de Ziua Copilului 2023: Cele mai frumoase mesaje și urări pentru cei mici și cei mari
Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului[Sursa foto: PixaBay]

„Păstrează pentru totdeauna in suflet copilul din tine; astfel, nu va fi niciodata prea tarziu sa ai parte de o copilărie fericita. La multi ani!”

„Zâmbește larg, râde și joacă-te. Lumea e deschisă pentru ține, deschide-ți și tu sufletul pentru ea! Nu răni pe nimeni, fii întotdeauna puternic și îndrăzneț. La mulți ani!”

„La mulți ani, copil frumos și bun! Să ai o viață plină de bucurii, norocul să te însoțească, iar ghinionul să te ocolească! Toate visurile să ți se îndeplinească!”

„Îți doresc să fii sprijinit de adevărații tăi prieteni de-a lungul vieții, să fii încrezător în înțelegerea și susținerea părinților, iar pe drum mereu să te însoțească razele soarelui, astfel încât să zâmbești necontenit. La mulți ani!”

„Să nu uiți niciodată de leapșa, de-a v-ați ascunselea ori de omul negru, de coatele julite și hainele veșnic murdare. Să nu uiți de tine… La mulți ani de 1 Iunie, Ziua Copilului!”