Stiri

La mulţi ani de 8 Martie: Mesaje emoţionante pentru mama

La mulţi ani de 8 Martie Mesaje emoţionante pentru mama
[Sursa foto: Facebook ]
Trimite-i mamei tale un mesaj din suflet, cu ocazia zilei de 8 martie. Sigur se va emoţiona până la lacrimi.

 Dacă vrei să îi spui la mulţi ani mamei tale, cu ocazia zilei de 8 martie, te poţi inspira din mesajele de mai jos. Nu toţi suntem foarte inspiraţi când trebuie să ne exprimăm sentimentele prin viu grai sau prins scris, aşa că puţin ajutor nu strică. Iată care sunt cele mai emoţionante mesaje pentru mama!

Mesaje de 8 Martie pentru mama

- Tu mi-ai dat viaţă şi m-ai şlefuit pentru a ajunge persoana care sunt astăzi.

Îţi mulţumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat, pentru educaţia pe care mi-ai oferit-o şi pentru că m-ai ajutat să devin un om bun. Te iubesc! La mulţi ani, mama!

- Cuvintele mele nu pot exprima cât de mult apreciez toate sacrificiile pe care le-ai făcut pentru mine, toată răbdarea pe care ai avut-o şi toată căldura pe care mi-ai oferit-o. La mulţi ani, mama!

- Tu ai adus în calea mea fericire, bunătate şi dragoste. Mulţumesc pentru lecţiile de viaţă pe care mi le-ai dăruit. De la tine am învăţat că pot fi sensibilă, dar şi puternică, în acelaşi timp. În această zi de primăvară îţi adresez un gând bun şi curat, dar şi un mărţişor din suflet. La mulţi ani, mama! 

- Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port.

La mulţi ani, mama!  

- Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist. Ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţat să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat sa fiu tolerantă, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu. 

- Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani! 

- Îmi doresc ca fiecare zi să o începi cu zâmbet și mult soare! Viața să-ți dea emoții și experiențe plăcute, să fie colorată precum o grădină înflorită. La mulți ani, mama! 

La mulţi ani de 8 Martie Mesaje emoţionante pentru mama

Citeste si: 8 Martie 2022. Ce se sărbătoreşte, de fapt, pe 8 Martie: Ziua Mamei sau Ziua Femeii?

- Primăvara să-ţi înmiresmeze sufletul cu parfumul primilor ghiocei, primele rândunele să-ţi readucă zâmbetul şi bucuria, să iubeşti şi să fii iubită. Roua dimineţilor, adierea vântului şi acest mărţişor să-ţi amintească cât de mult te iubesc, scumpa mea mamă. 

- Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu există cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani!

- Dacă viaţa ta ar depinde de dragostea pe care ţi-o port, ai fi nemuritoare. La mulţi ani, mama! 

- La mulţi ani! Un buchet de lăcrămioare, un mănunchi de sentimente frumoase şi o grămadă de îmbrăţişări special pentru tine în ziua de 8 martie! 

Citeste si: Ziua Internaţională a Femeii: Cum se sărbătoreşte 8 Martie în alte ţări