Stiri mondene

La 53 de ani, Jennifer Lopez le dezvăluie tuturor femeilor secretul frumuseții sale: „M-a ajutat să rămân tânără”

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a vorbit despre secretele frumuseții sale  [Sursa foto: Captură YouTube]
Jennifer Lopez a mărturisit ce a ajutat-o să se mențină de-a lungul anilor.

Jennifer Lopez este una dintre cele mai cunoscute actrițe și cântărețe din întreaga lume, care uimește de fiecare dată prin talentul ei, cât și prin frumusețe. La vârsta de 53 de ani, celebra artistă are un corp de invidiat, pentru care lucrează cu orele la sală și are grijă la alimentație.

La 53 de ani, Jennifer Lopez le dezvăluie tuturor femeilor secretul frumuseții sale: „M-a ajutat să rămân tânără”
Jennifer Lopez[Sursa foto: Hepta]

Într-un interviu pentru Vogue, Jennifer Lopez le-a arătat tuturor rutina ei pentru îngrijirea pielii și modul cum se machiază.

Cântăreața a dezvăluit secretul care a ajutat-o să se păstreze tânără în toți acești ani, iar puțini s-ar fi așteptat la un asemenea răspuns.

Citește și: VIDEO: Jennifer Lopez și Ben Affleck, moment de neuitat la o petrecere de Crăciun. Cei doi soți au cântat împreună în fața publicului

Jennifer Lopez, despre secretul frumuseții la 53 de ani

Soția lui Ben Affleck aplică niște reguli simple, dar care nu trebuie să lipsească din rutina unei femei. Ea a mărturisit că cel mai mult a ajutat-o somnul, iar un alt pas foarte important este SPF-ul, care nu trebuie să lipsească din rutina zilnică.

„Unul dintre cele mai mari secrete ale mele este somnul. Unul dintre trucurile mele pentru când nu poți să dormi suficient este că trebuie să atingi un anumit număr de ore, înainte ca treaba asta să se vadă pe fața ta”, a mărturisit artista. Potrivit lui Lopez, este fie mai puțin de patru ore sau peste șapte ore. „Asta este regula mea”, a adăugat ea.

Jennifer Lopez
Cum se menține Jennifer Lopez tânără la 53 de ani [Sursa foto: Captură YouTube]

Jennifer Lopez sfătuiește toate femeile să înceapă din timp să aibă grijă de tenul lor, pentru a nu avea regrete odată cu trecerea timpului.

„Cred că asta m-a ajutat să rămân tânără de-a lungul anilor. Port SPF zilnic. Iar adevărul este, dacă începi de tânăra, treaba asta va face diferența”, a declarat Jennifer Lopez, în cadrul interviului.

Citește și: Jennifer Lopez vorbește despre prima despărțire de Ben Affleck: „A fost cea mai mare suferință din viața mea”

Deoarece frumusețea vine din interior, Jennifer Lopez a vorbit și despre cât de importantă este iubirea de sine și modul în care oamenii își pot da seama când ești nefericită. Dacă există probleme pe interior, acestea se vor reflecta și în exterior, motiv pentru care nici machiajul nu ar mai putea ajuta cu ceva. Vedeta recomandă să avem grijă de sănătatea mintală așa cum vrem să avem și de pielea noastră.

„Poți să pui tot machiajul din lume, dar dacă ești nefericită, iar pielea ta nu este sănătoasă, nu vei putea masca asta. Nu poți ascunde modul în care te simți la interior. Oamenii văd modul în care ai grijă de tine”, a mai spus celebra cântăreață pentru Vogue.