Stiri mondene

Fanii i-au cerut lui Kylie Jenner sa schimbe numele celui de-al doilea copil. Iata motivul rusinos pentru care starleta ar trebui sa renunte la el

kylie jenner
Kylie Jenner a anunțat numele celui de-al doilea copil  [Sursa foto: Instagram]
Fanii o roagă pe Kylie Jenner să schimbe din nou numele fiului ei. Iată care este motivul!

Kylie Jenner a adus pe lume al doilea ei copil pe data de 2 februarie 2022. Vedeta este în prezent mama a doi copii: Stormi și Aire Webster. O perioadă lungă de timp, fanii nu au știut care este numele celui de-al doilea copil al vedetei. Inițial, Kylie Jenner și iubitul ei, Travis Scott, au anunțat că își vor numi fiul Wolf, nume pe care ulterior au decis să îl schimbe.

„Numele fiului nostru nu mai este Wolf. Pur și simplu nu am simțit că era el. Am vrut doar să împărtășesc pentru că tot văd că numele lui este pomenit peste tot”, a anunțat Kylie Jenner. 

Citește și: Vești proaste pentru fanii lui Kylie Jenner! Miliardara și Travis Scott s-au despărțit: „Relația lor a fost mereu una cu pauze”

Recent, Kylie Jenner a împărtășit cu fanii ei primele poze cu chipul băiețelului ei, moment în care a anunțat că numele lui este Aire Webster. Părerile fanilor cu privire la noul nume al copilului au fost împărțite. Unii dintre internauți sunt de părere că este un nume diferit, în timp ce alții o sfătuiesc pe starletă să îi schimbe numele din nou.

kylie jenner
Fanii o sfătuiesc pe Kylie să îi schimbe din nou numele celui de-al doilea copil, Aire [Sursa foto: Instagram]

De ce o sfătuiesc fanii pe Kylie Jenner să îi schimbe numele fiului ei din nou? Motivul este unul rușinos

Vedeta care face parte din familia Kardashian a făcut marele anunț pe pagina ei de Instagram. „Aire” are mai multe semnificații în diferite limbi. În ebraică, „Aire” înseamnă „leul lui Dumnezeu”, semnificație care ar putea avea sens pentru vedetă, care se află în zodia Leu. Cu toate acestea, Kylie Jenner  nu a oferit mai multe detalii cu privire la motivul pentru care au schimbat numele și de ce au ales „Aire”.

În continuare, jurnalista Antoinette Lattouf a subliniat că, în arabă, numele fiului lui Kylie se referă la organele genitale ale unui bărbat. Alți utilizatori au apelat la rețelele sociale pentru a sublinia ce înseamnă „Aire” în arabă, așa cum unul dintre ei a scris: „Kylie Jenner și-a numit fiul „AIRE”, doar dacă știe ce înseamnă asta în arabă...”.

„Bietul copil va fi redenumit din nou”, „Ca vorbitor de arabă, nu m-am putut abține să nu chicotesc la numele fiului lui Kylie”, sunt câteva dintre miile de comentarii ale internauților, cu privire la noul nume.