Lansări muzicale

Killa Fonic și Roxen au lansat piesa „Crazy Valorant”

Killa Fonic și Roxen au lansat piesa „Crazy Valorant”
Killa Fonic și Roxen și-au unit vocile și au lansat o piesă nouă, intitulată „Crazy Valorant”. Dă play și spune-ne cum ți se pare cea mai fresh colaborare a momentului!

„Crazy Valorant marchează prima colaborare dintre Killa Fonic și Roxen! Noua piesă este inspirată de jocul video Valorant, unde cei doi artiști se aventurează în Universul Valorant, jucându-se cu Phoenix și Jett, doi dintre cei mai iubiți agenți ai gamerilor români. Piesa este compusă de Killa Fonic, iar în ceea ce privește producția, acesata este asigurată de Alex Ghinea (911). 

Killa Fonic și Roxen au lansat piesa „Crazy Valorant”

„Fac parte dintr-o generație care a prins ultimele fragmente din jocurile 2D și am crescut odată cu evoluția acestora până astăzi, unde mă pot bucura de viitorul la care visam atunci când eram mic, iar Valorant nu doar că face asta foarte bine și stimulează amintirile din noi despre caractere cu skill-uri cool care se duelează, Valorant oferă și o nouă atmosferă cu noi inputs a stilului de joc first person shooter într-un mix perfect cu ideea de super puteri și ăsta e unul din motivele pentru care ador să îl joc! Mă bucur că prin acest proiect am reușit să colaborez cu Roxen, fiind prima noastră piesă, de mine mult așteptată", a spus Killa Fonic.

„E foarte mult timp îmi doream să colaborez cu Killa Fonic, iar acum mă bucur foarte mult că lansăm prima noastră piesă. La fel de mult mă bucur și de asocierea cu lumea gaming-ului și VALORANT. Este ceva aproape de sufletul meu și nu s-ar fi putut alinia astrele mai bine. Audiție plăcută!”, a adăugat și Roxen.

AUDIO: Killa Fonic & Roxen- Crazy Valorant