Lansări muzicale

Killa Fonic a lansat piesa „Unfollow Hate”

Killa Fonic a lansat piesa „Unfollow Hate”
Killa Fonic a lansat piesa „Unfollow Hate” [Sursa foto: Captură YouTube]
Killa Fonic a revenit în atenția fanilor cu o piesă nouă, intitulată „Unfollow Hate”. Dacă nu ai ascultat-o, îi poți da play aici!

Killa Fonic a lansat „Unfollow Hate”, o piesă anti hate, dar pro love. O problemă reală, cum este hate-ul din online, nu poate fi trecută cu vederea de un artist atent la societate precum Killa Fonic. Pentru noul single, artistul a făcut din nou echipă cu Alex Ghinea (911), ei fiind oamenii din spatele altor hit-urilor precum "Miami Bici", "HAOLO" sau "Stai". În ceea ce privește videoclipul piesei, acesta este regizat de Hypno, cel mai cunoscut regizor de reclame din România.

Killa Fonic a lansat piesa „Unfollow Hate”
Killa Fonic a lansat piesa „Unfollow Hate”[Sursa foto: Instagram]

„Pentru că m-am confruntat cu hate-ul încă de la începutul carierei mele, am început să simt dorința de a combate acest fenomen în stilul meu și mă bucur că am un aliat atât de puternic precum ING. Ne-am dorit să livrăm un material video cu același impact pe care îl are și opera muzicală, așadar ne-am aliat cu Hypno, Alexandru Dorobanțu și Mihai Codleanu.

Pentru a completa tabloul muzical, l-am invitat pe Aris, cu elementele sale de dans, iar Alexandru Ghinea a fost camaradul perfect ca întotdeauna pentru creația instrumentală. Când lupți pentru dragoste, scrii o istorie frumoasă și pentru ceilalți"
, a declarat Killa Fonic.

Videoclip: Killa Fonic- Unfollow Hate