Stiri mondene

Wow! Ce hot arată Kim Kardashian deși tocmai a împlinit 40 de ani

 Kim Kardashian
Kim Kardashian [Sursa foto: Instagram]
Kim Kardashian a postat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii din vacanța în care a plecat alături de familia ei.

Kim Kardashian este considerată cea mai sexy femeie din showbiz și este celbră pentru talia ei timp „clepsidră”. De curând vedete de peste ocean a îplinit 40 de ani, dar corpul ei nu arată deloc vârsta asta.

Vedeta petrece timp de o săptămână alături de familia ei pe o insulă privată din Caraibe și le-a oferit fanilor din mediul online niște fotografii pe cinste.

 Kim Kardashian
Kim Kardashian [Sursa foto: Instagram]

„Destinația este ținută secretă, din motive de intimitate, însă asta nu oprește lumea din speculații”, a spus o sursă apropiată vedetei pentru Daily Mail.

Kim a imortalizat momentul în care se bucură din plin de peisajul paradisiac. Îmbrăcată într-un costum de baie nude de două piese și accesorizată cu o bandană și ochelari de soare, Kim și-a impresionat fanii cu silueta ei de invidiat.

Vedeta a recunoscut că îi este ușor teamă de îmbătrânire, dar pentru acest lucru folosește diferite seruri anti-îmbătrânire pentru corp.

„În fiecare zi îmi fac griji în legătură cu asta.

Dar e vorba și de înțelepciune. Devii mai calm și mai înțelept în timp”,
a spus Kim Kardashian.

 Kim Kardashian
Kim Kardashian [Sursa foto: Instagram]

Kim Kardashian se simte recunoscătoare că a putut pleca în vacanță în plină pandemie 

Kim Kardashian este invidiată pentru privilegiul de a călători acolo unde îi place, motiv pentru care a simțit să le răspundă cârcotașilor din mediul online. 

 Kim Kardashian
Kim Kardashian [Sursa foto: Instagram]

„Înainte de coronavirus cred că niciunul dintre noi nu se gândea că posiblitatea de a călători va fi un lux și cât de mult contează să fii cu familia și prietenii într-un mediu sigur.

După două săptămânii cu teste și după ce le-am cerut tuturor să stea în carantină, i-am surprins cu o excursie pe o insulă privată unde am putea pretinde că lucrurile sunt normale, cel puțin pentru un scurt moment.

Am dansat, am mers cu bicicletele, am înotat lângă balene, am făcut caiac, am urmărit un film pe plajă și multe altele. Îmi dau seama că pentru majoritatea oamenilor, acest lucru este atât de departe de a fi atins chiar acum, așa că în momente ca acestea, mi se aduce aminte cu umilință de cât de privilegiată este viața mea”, a spus Kim, potrivit Mirror.com.