Stiri mondene

Kate Middleton și Prințul William au plecat în vacanță. Cum au fost surprinși?!

Kate Middleton și Prințul William au plecat în vacanță. Cum au fost surprinși?!
Kate Middleton și Prințul William au plecat în vacanță. Cum au fost surprinși?! [Sursa foto: Facebook]
Kate Middleton și Prințul William au fost suprinși în timp ce se îmbarcau în avion alături de cei trei copii ai lor.

În timp ce Regina Elisabeta a anulat câteva vizite oficiale pentru a se odihni și chiar a petrecut o noapte în spital, Ducii de Cambridge au plecat în vacanță.

Kate Middleton și Prințul William au fost suprinși în weekend la aeroportul Heathrow din Londra, alături de copii și o dădacă.

Kate Middleton și Prințul William au plecat în vacanță. Cum au fost surprinși?!
Kate Middleton și Prințul William au plecat în vacanță. Cum au fost surprinși?![Sursa foto: Facebook]

Prințul William a ajutat la descărcarea bagajelor, în vreme ce cei trei copii și-au cărat singuri bagajele.

Kate Middleton a fost fotografiată într-o ținută lejeră, formată dintr-o rochie lungă și o pereche de teneși albi. Presa internațională nu a reușit să afle încotro au plecat Ducii Britanici, însă aceștia păreau pregătiți de o vacanță cu mult soare. 

Între timp, Regina Elisabeta a luat o pauză de la activitățile sale zilnice, la sfatul medicilor și chiar a petrecut o noapte la spital, sub atenta supraveghere a medicilor.

Se pare că oficialii Casei Regale ar fi vrut să ascundă faptul că Regina Elisabeta a ajuns la spital, fapt care a stârnit rumoare printre britanici. 

Regina Elisabeta a ajuns la spital din cauza epuizării și pentru că „se uită la televizor până târziu”

Regina Elisabeta a ajuns la spital pe fondul epuizării, fiind supravegheată de medici timp de o noapte. Conform The Sunday Times, citate de Independent,  Regina este „epuizată”  din cauza programului încărcat format din întâlniri sociale și private, dar și pentru că stă până noaptea târziu pentru a se uita la televizor.

De la moartea Prințului Consort, Philip, Regina Elisabeta a încercat să-și ocupe cât mai mult timpul, motiv pentru care a ajuns la epuizare.

Regina Elisabeta a ajuns la spital din cauza epuizării și pentru că „se uită la televizor până târziu”. AUDIO
Regina Elisabeta a ajuns la spital din cauza epuizării și pentru că „se uită la televizor până târziu”. AUDIO[Sursa foto: Facebook]

Surse apropiate Reginei au declarat că suverana își petrece multe dintre seri uitându-se la seriale TV împreună cu fosta bonă a copiilor săi, Mabel Anderson, în vârstă de 95 de ani. Printre serialele preferate ale suveranei se numără serialul procedural polițist „Line of Duty”.

De asemenea, ea a mai stat la televizor până noaptea târziu și pentru a urmări finala US Open, câștigată de  Emma Răducanu. Ascultă materialul audio aici