Stiri mondene

Karmen, declaraţii impresionante despre mama sa: „Mi-a indus că să ai copii e cel mai frumos lucru din lume” | Invitatul de 12

Karmen, declaraţii impresionante despre mama sa: „Mi-a indus că să ai copii e cel mai frumos lucru din lume”
Karmen a vorbit extrem de frumos despre mama sa la emisiunea „Invitatul de 12”. Artista a devenit o mamă tânără datorită ei.

Karmen a devenit mămică la doar 21 de ani, ceea ce pentru mulți era un lucru destul de șocant. Mulți o întrebau la vremea aceea cum se va descurca, dacă nu cumva îi va încurca cariera. Însă Karmen a fost mereu încrezătoare și consideră că a avea un copil este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmpla. Însă ceea ce nu știu mulți, e că acest lucru i-a fost insuflat de mama sa. 

Karmen, declaraţii impresionante despre mama sa: „Mi-a indus că să ai copii e cel mai frumos lucru din lume”

„Viața cu ea (n. red. fiica sa, Sofia) e un carusel de sentimente. Știi de ce este un act de curaj, cred eu? Cred că oamenii din ziua de azi sunt mult mai preocupați de propria persoană. Pentru mine, să am un copil, a fost o dorință de mică. Știi de ce? Am crescut-o văzând-o pe mama care a crescut trei copii și îi crește și în ziua de azi și am văzut-o că i-a fost ușor. Mama niciodată nu a zis: `nu mai pot cu voi`, `aoleu`, `vreau și eu o vacanță doar pentru mine`, nu a pus bani deoparte să strângă să-și ia o preche de pantofi, mama nu a stat numai în saloane, s-a dedicat total și toată viața asta ne-a oferit-o nouă. Cumva mi-a indus că să ai copii e cel mai frumos lucru din lume”, a declarat Karmen. 

Karmen, declarații incendiare la „Invitatul de 12”: Acasă port tricourile soțului 

„Mi-am dorit să am și o carieră, să muncesc să-mi ofer mie, eu să fiu centrul universului meu, dar când realizez că de fapt, fericirea absolută nu vine din asta: „Am scos o piesă și e number one în țară”. Fericirea absolută din alte... fericirea absolută vine din omul Karmen de acasă, nu cel care arată, se îmbracă și face și dansează și e totul wow. Acasă port tricourile soțului.  Suntem învățați să afișăm o imagine pe care ne-o dorim noi să o avem. Omul real apare doar atunci când ești tu cu tine. Ai văzut că atunci când apare o persoană nouă deja vorbești altfel?! Frumusețea e când ești tu real”, mai spune Karmen. 

Karmen, declaraţii impresionante despre mama sa: „Mi-a indus că să ai copii e cel mai frumos lucru din lume”

Karmen a mai declarat și cu alte ocazii că viața sa s-a schimbat complet în momentul în care a devenit mamă. Obișnuită fiind să fie în centrul atenției, Karmen a recunoscut că acest aspect s-a schimbat complet în momentul în care Sofia a venit pe lume. 

„În momentul în care apare copilul în jurul tău, nu se mai învârte în jurul tău. De aici vine concluzia că frumusețea și iubirea adevărată vine abia când te transformi în femeie și pentru mine transformarea în femeie a venit odată cu copilul”, a mai spus Karmen.