Stiri mondene

Fiica lui Karmen Minune, influencer! Are propriul show pe YouTube | Invitatul de 12

Fiica lui Karmen Minune, influencer! Are propriul show pe YouTube
Karmen Minune are o fetiță superbă de doar un an și zece luni și deja are propriul ei canal de YouTube.

Karmen a fost invitata lui Cosmin Cernat la „Invitatul de 12” și a vorbit cu mândrie în suflet despre fiica sa care la doar aproape doi anișori are deja propriul ei canal de YouTube. Karmen surprinde diverse momente din viața micuței pe care mai apoi le împărtășește și cu restul oamenilor. 

„26 mai, a fost lansat primul lansat primul vlog din show-ul ei de YouTube. Este un show special dedicat  copiilor. De când am deveni mămică, cunosc tot ceea ce e dedicat copiiilor și nu mai puteam cu muzica pentru copii și am început să ne uităm șla copii care se joacă. Are un an și zece luni. Ideea a pornit de la faptul că ne uităm foarte mult la copilași care se joacă și a furat extrem de mult din reacțiile lor și  toate grimasele și reacțiile faciale și am zis: ăsta e pur talent. Acum, știi cum e, fiecare zice de copilul lui, dar să știi că am avut și o probă prin care am tras concluzia dacă copilul e făcut sau nu pentru așa ceva. Și crede-mă că îi place foarte mult să fie filmată, să fie pozată, să fie în centrul atenției. Rossi's World se numește canalul ei de YouTube. Încerc să-0i creez copilului meu un drum cât mai frumos și mai armonios”, a declarat Karmen la „Invitatul de 12”. 

Karmen, dezvăluiri despre canalul de YouTube al fetiței sale. Ea se ocupă de tot

Artista a dezvăluit la „Invitatul de 12” că ea este persoana care se ocupă în totalitate de ceea ce se vede pe canalul de YouTube al Sofiei. Karmen a spus că ea filmează, montează clipurile Sofiei.

Fiica lui Karmen Minune, influencer! Are propriul show pe YouTube 

„Ideea e ca tu să te folosești de uneltele pe care le ai la îndemână, și anume, internetul, YouTube-ul, toate platformele astea și să creezi ceva frumos prin ele, nu doar să-ți pierzi timpul, să creezi ceva al tău prin care să transmiți ceva și să-ți rămână pe viitor pentru că ușor, ușor, poți să-ți creezi o carieră din asta. Este un drum nou pentru mine, mie îmi place să mă redescopăr și să mă auto-depășesc.Tot ce ține de editat, montat, mă ocup eu integral și am vrut să fac chestia asta, deși îmi era mult mai ușor să iau pe cineva să-i spun: tu faci asta, asta, asta”, a mai declarat Karmen.