Stiri mondene

Kanye West și Kim Kardashian s-au împăcat?! Cei doi au fost surprinși în vacanță în San Francisco

Kanye West și Kim Kardashian s-au împăcat?! Cei doi au fost surprinși în vacanță în San Francisco
Kanye West şi Kim Kardashian au avut prima lor ieșire în public după divorț. Cei doi au fost surprinși în vacanță în San Francisco. S-au împăcat sau nu cei doi?!

Recent, Kanye West si Kim Kardashian au fost surprinși împreună într-o vacanță în San Francisco, fiind prima lor ieșire în public după divorț. Cei doi nu au plecat singuri, ci alături de cei patru copii ai lor. Conform unei surse din anturajul lor, Kanye West si Kim Kardashian se înțeleg de minune, demostrând tuturor că sunt uniți atunci când vine vorba despre copii, aceștia fiind puși pe primul plan. Pe de alta parte, o altă sursă apropiată lor susține că Kanye West își dorește să fie în relații bune cu Kim Kardashian, pentru a fi aproape de copiii săi și a se implica în creșterea lor. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kim și Kanye petrec timp cu cei mici. Kanye a acceptat faptul că Kim și-a dorit divorțul. Pentru o lungă perioadă de vreme, lucrurile au fost foarte grele pentru el. A fost dezamăgit, dar, cu toate astea, a reușit să-și revină. Își dorește tot ceea ce este mai bun pentru copiii lui. Păstrează relația bună cu Kim, deoarece își dorește ca cei mici să fie fericiți. Au petrecut timp împreună ca o familie”, a declarat aceasta.

Kanye West și Kim Kardashian s-au împăcat?! Cei doi au fost surprinși în vacanță în San Francisco

Kanye West lansează albumul ”DONDA”

Vacanța în familie a venit imediat după ce Kanye West a organizat o petrecere în Las Vegas, unde le-a arătat apropiaților câteva piese de pe viitorul album. „DONDA”, al 10-lea album solo al lui Kanye West, se lansează vineri, iar artistul a anunțat că piesele de pe acesta vor putea fi ascultate în premieră la evenimentul sold-out organizat de rapper la Mercedes Benz Stadium din Atlanta. Mai mult, albumul ar include și o serie de colaborări cu artiști precum Tyler, the Creator, Lil Baby sau Pusha T. Noul material discografic al lui Kanye poartă numele mamei sale care a murit în 2007.