Stiri mondene

Kanye West formează un cuplu cu Irina Shayk! Cum au fost surprinși cei doi

Kanye West formează un cuplu cu Irina Shayk! Cum au fost surprinși cei doi
Kanye West și Irina Shayk formează un cuplu. Au apărut primele imagini cu rapperul și celebrul fotomodel. Uite cum au fost surprinși cei doi!

Vestea că Kanye West și Kim Kardashion divorțează a șocat pe toată lumea. Numeni nu se aștepta ca cele două vedete să pună capăt mariajului. Se pare că rapperul a trecut peste despărțirea de mama copiilor săi și a intrat într-o relație cu celebrul fotomodel Irina Shayk. Conform surselor apropiate, Irina Shayk și artistul se cunosc de aproximativ 10 ani, fiind prieteni. La un moment dat, rusoaica a apărut în videoclipul „Power” al rapperului, iar din acel moment au ținut legătura.

Marți, Kanye West a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani, și și-a serbat ziua de naștere în Franța, într-o călătorie romantică alături de Irina Shayk. Cei doi au mers în regiunea Provence și au fost cazați la hotelul de lux Villa La Coste. În imaginile surprinse de paparazzi, rapperul și celebrul fotomodel au fost surprinși plimbându-se. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de twenty something experience (@thetwentysomethingexperience)

Deși din imagini nu se poate spune cu siguranță că Kanye West  și Irina Shayk formează un cuplu, mai multe surse apropiate celor doi au făcut deja primele declarații cu privire la relația celor doi. „Irina și Kanye sunt împreună. Momentan este ceva casual, însă se simt foarte atrași unul de celălalt. Sunt împreună de câteva săptămâni bune”, a declarat o sursă.

Kanye West formează un cuplu cu Irina Shayk! Cum au fost surprinși cei doi

De ce divorțează Kanye West de mama copiilor săi, Kim Kardashion

După aproximativ opt ani de mariaj, Kim Kardashion și Kanye West divorțează. Vestea despărțirii a devenit cel mai mediatizat anunț din lume. Cei doi au încercat de foarte multe ori să-și repare relația, dar se pare că nu găsesc un numitor comun. Conform surselor, momentul în care cei doi au decis să meargă pe drumuri separate a avut loc anul trecut, după o uriașă ceartă pornită de la un motiv banal. Mai exact, cei doi nu se puteau pune de acord unde să-și petreacă vacanța.

Kanye West și Kim Kardashion

În ceea ce privește averea celor doi, rapperul are în conturi 1,3 milioane de dolari, iar Kim Kardashion are peste 900 milioane de dolari. Kanye West și Kim Kardashion vor avea custodia comună pentru North( 7 ani), Saint( 5 ani), Chicago( 3 ani) și Psalm în vârstă de un an.