Stiri

Kanal D, premii la Gala Recunoștinței 2022, organizată de SOS Satele Copiilor

Kanal D, premii la Gala Recunoștinței 2022, organizată de SOS Satele Copiilor
Kanal D, premii la Gala Recunoștinței 2022  [Sursa foto: Captură KANAL D]
Distincțiile "Mesagerul Binelui" și "Ambasador SOS Satele Copiilor" - recunoaștere a implicării stației în susținerea copiilor vulnerabili

Televiziunea Kanal D a fost premiată recent pentru implicarea în cauza copiilor care au nevoie de sprijinul comunității, în cadrul "Galei Recunoștinței 2022" organizată de SOS Satele Copiilor, asociatie care derulează programe dedicate copiilor aflați în dificultate. 

Citeste si: Aseară, la „Tu urmezi!”, situații pline de neprevăzut și răsturnări inedite de situație! #În runda finală, 150 de secunde pentru 290.000 de lei

Distincția "Mesagerul binelui" a revenit Kanal D 

Într-o ambianță solemnă și emoționantă, distincția "Mesagerul binelui" a revenit Kanal D si a fost ridicată în numele echipei de Cristina Sava, Director de Marketing si Comunicare al staţiei, iar cea de "Ambasador SOS Satele Copiilor" a fost înmânată Silviei Ioniță, prezentatoare a Știrilor Kanal D de weekend.

Kanal D s-a implicat activ de-a lungul timpului în campaniile derulate de SOS Satele Copiilor, din dorința de a fi alături de comunitate și de cei care au nevoie de sprijin.

Prin vocea vedetelor Kanal D și prin materiale dedicate, difuzate atât în programele de știri, cât și în mediul online, Kanal D s-a alăturat vocii voluntarilor asociației SOS Satele Copiilor, într-un efort comun pentru a oferi o șansă reală copiilor rămași fără sprijin parental.

Kanal D, premii la Gala Recunoștinței 2022, organizată de SOS Satele Copiilor
Kanal D, premii la Gala Recunoștinței 2022[Sursa foto: Captură KANAL D]

SOS Satele Copiilor a lansat recent un nou apel pentru susţinerea copiilor vulnerabili. În România, mii de copii sunt separaţi anual de familie şi ajung în sistemul de protecţie specială. 

An de an, aceşti copii trec prin trauma separării, care lasă urme grave. Campania “O vorba bună” încurajează publicul larg să adune fapte şi vorbe bune – o donaţie de 4 Euro lunar pentru copii, prin SMS, cu textul “MAMA” la 8864 sau online, pe  www.sos-satelecopiilor.ro