Stiri

Kanal D, lider absolut de audiență cu “Asta-i România!”

Kanal D, lider absolut de audiență cu “Asta-i România!”
Kanal D, lider absolut de audiență cu “Asta-i România!” [Sursa foto: Kanal D]
Ediția de duminică a emisiunii de reportaje “Asta-i România!”, realizată și prezentată de Mihai Ghiță, a plasat Kanal D lider absolut de audiență în intervalul difuzării acesteia.

Astfel, conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor, pe toate categoriile de public monitorizate.

Duminică, 22 ianuarie, în intervalul 14:30 – 16:00, Kanal D a fost lider de piață, înregistrând 3.3 puncte de rating și 13,8% cota de piață, pe targetul Comercial (21-54 Nat. ABCD), 3.9 puncte de rating și 12,8% cota de piață, pe targetul Național, și 2.7

puncte de rating și 9,9% cota de piață, pe targetul All Urban.

Kanal D, lider absolut de audiență 

Ediția de ieri a emisiunii prezentate de Mihai Ghiță la Kanal D  a fost urmărită, în fiecare minut al difuzării, de o medie de 681.000 de telespectatori din întreagă țară. Minutul de aur, atins la 15:33, aproape un milion (917.000) de fani din întreaga țară urmăreau reportajele “Asta-i România!”.

Citește și: Uşor şi intuitiv! kanald.ro şi-a schimbat look-ul; informaţia şi divertismentul prind viaţă la o atingere de ecran

Povestea geamgiilor care vobesc “limba de sticlă”, o limba veche și secretă, inventată chiar de ei, dar și materialul impresionat despre românii care își duc traiul cu greu de la o lună la alta i-au ținut pe telespectatori în fața micilor ecrane, la Kanal D, în intervalul difuzării emisiunii de reportaje “Asta-i România!”.

Kanal D, lider absolut de audiență cu “Asta-i România!”
Kanal D, lider absolut de audiență cu “Asta-i România!”