Stiri mondene

Justin Timberlake a devenit tată în secret pentru a doua oară

Justin Timberlake a devenit tată
Justin Timberlake a confirmat în cadrul unui interviu că a devenit tată pentru a doua oară, dar a ținut totul secret.

Cântărețul și actorul Justin Timberlake a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat lui Ellen DeGeneres că a devnit tată pentru a doua oară. Artistul și soția sa mai au un băiat pe nume Silas, în vârstă de cinci ani.

Citeste si: Uddi, primele declaraţii de când a devenit tătic. Artistul nu dezvăluie în ruptul capului identitatea iubitei sale

Justin Timberlake a devenit tată

Al doilea copil al familiei este tot băiat și a primit numele lui Phineas, iar artistul și soția sa sunt în culmea fericirii, chiar dacă acum dorm mult mai puțin.

Citeste si: Gina Pistol arată fabulos în ultimul trimestru de sarcină! Iată care au fost reacțiile fanilor când au văzut-o

„Este minunat şi atât de drăguţ. Nimeni nu doarme, dar suntem încântaţi. Suntem încântaţi şi nu am putea fi mai fericiţi. „Este foarte distractiv. Silas este foarte încântat. Îi place foarte mult. Phin nu poate merge sau nu îl poate urma deocamdată, aşa că vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat artistul în vârstă de 39 de ani.

Justin Timberlake a devenit tată

În aprilie 2018, Biel a declarat pentru „Entertainment Tonight”: „Copiii sunt uimitori. Sunt dificili, dar sunt minunaţi. Cred că ar fi fantastic să avem o familie mai mare”.