Stiri mondene

Justin Bieber, nevoit să-și întrerupă din nou turneul mondial: „Sănătatea mea trebuie să fie o prioritate”

Justin Bieber, nevoit să-și întrerupă din nou turneul mondial
Justin Bieber, nevoit să-și întrerupă din nou turneul mondial [Sursa foto: Instagram]
Justin Bieber, care suferă de paralizie facială, a fost nevoit să-și întrerupă turneul mondial pentru a doua oară în doar câteva luni. Mesajul transmis de artistul canadian!

La începutul lunii iunie, Justin Bieber a dezvăluit că a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt, o afecțiune neurologică ce se manifestă prin paralizia feței. Din acest motiv, cântărețul şi-a întrerupt "Justice World Tour" timp de câteva săptămâni înainte de a reveni pe scena din Europa şi recent la marele festival Rock in Rio din Brazilia.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Justin Bieber (@justinbieber)

Superstarul canadian, în vârstă de 28 de ani, a făcut un anunț pe Instagram, mulțumindu-le fanilor săi pentru sprijinul acordat în timpul luptei sale cu sindromul Ramsay-Hunt și afirmând că trebuie să se concentreze pe sănătatea personală înainte de a cânta din nou.

„În acest weekend am dat totul pentru brazilieni (dar) când am părăsit scenă eram epuizat şi mi-am dat seama că sănătatea mea trebuie să fie o prioritate. Aşa că o să fac o pauză în turneul meu, deocamdată(...) O să fie bine dar trebuie să mă odihnesc ca să mă simt mai bine", a scris Justin Bieber pe Instagram, fără a oferi o dată de reluare a concertelor care urmau să aibă loc până în martie viitor.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Justin Bieber (@justinbieber)

După o pauză de aproape două luni din cauza problemelor de sănătate, Justin Bieber își reluase turneul mondial în Italia pe 31 iulie. Artistul a susținut în total șapte concerte care au culminat cu Rock In Rio, pe 4 septembrie, înainte de a lua decizia de a se retrage. 

Justin Bieber, nevoit să-și întrerupă din nou turneul mondial
Justin Bieber, nevoit să-și întrerupă din nou turneul mondial[Sursa foto: Instagram]

Ce spunea Justin Bieber despre sindromul cu care a fost diagnosticat

În urmă cu aproximativ trei luni, Justin Bieber a postat pe Instagram o scurtă înregistrare în care explică faptul că a contactat un virus "destul de grav" care i-a paralizat jumătate din faţă şi l-a determinat să-şi anuleze concertele de la Toronto şi Washington D.C.

Justin Bieber, nevoit să-și întrerupă din nou turneul mondial
Justin Bieber, nevoit să-și întrerupă din nou turneul mondial[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: Justin Bieber și soția sa, Hailey, s-au întors din vacanță după ce artistul a fost diagnosticat cu sindromului Ramsay-Hunt

" Aşa cum puteţi vedea, acest ochi nu clipeşte, nu pot zâmbi decât cu jumătate de gură. Această nară nu se mişcă. Jumătate din faţa mea este paralizată. Pentru cei care se simt frustraţi că am anulat următoarele mele concerte, este evident că nu sunt în stare să le susţin. Este o chestiune destul de gravă, după cum puteţi vedea", le-a transmis artistul fanilor.

@justinbieber

IMPORTANT PLEASE WATCH. I love you guys and keep me in your prayers

♬ original sound- Justin Bieber