Stiri

Jurnalistul Jeffrey Toobin, suspendat din funcție după ce și-a expus părțile intime într-o ședință pe Zoom: „Nu știam că am camera pornită”

Jeffrey Toobin
Jeffrey Toobin, analist CNN și reporter la The New Yorker, a fost suspendat din funcție după și-a afișat din greșeală, părțile intime, la o întâlnire pe ZOOM.

Jeffrey Toobin a fost suspendat din funcția de jurnalist la The New Yorker după ce și-a expus din greșeală părțile intime într-o întâlnire pe Zoom, la care participau și alți colegi de breaslă.

Potrivit unor persoane care au participat la întâlnire, Jeffrey Toobin, a trecut la un al doilea apel în timpul pauzei de la acea întălnire. Potrivit declarațiilor anonime ale celor două persoane care au participat la întâlnire, apelul jurnalistul părea a fi echivalentul unui apel video erotic, după cum informează New York Times.

Întrebat luni despre greșeala pe care a făcut-o în fața colegilor săi, jurnalistul a declarat: „Am făcut o greșeală jenantă și stupidă. Credeam că am camera oprită. Îmi cer scuze față de soție, familie, prieteni și colegi. Credeam că nimeni din întâlnirea de pe Zoom nu mă vede. Credeam că am oprit sonorul transmisiunii video de pe Zoom ”, a declarat Jeffrey Toobin.

Niciuna dintre entităţile de presă nu a precizat cât timp va lipsi Toobin, care ar fi trebuit să se ocupe de controversatul subiect al numirii unui judecător la Curtea Supremă şi de alegerile prezidenţiale.