Stiri mondene

Juno, despre cea mai importantă lecție pe care a primit-o de la mentorul său, Smiley: „Mi-a grăbit super tare procesul de evoluție”

Juno, despre cea mai importantă lecție pe care a primit-o de la Smiley
Juno, despre cea mai importantă lecție pe care a primit-o de la Smiley [Sursa foto: Facebook]
Juno a dezvăluit care este cea mai importantă lecție pe care a primit-o de la Smiley. Uite cum l-a descris artistul!

Juno, pe numele său real Alex Stanciu, s-a remarcat destul de repede în showbiz-ul autohton! Pasionat de muzica rap și dans, dar și de actorie, acesta s-a implicat în mai multe proiecte care să îi asigure celebritatea. Chiar dacă acum este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, pentru Juno succesul nu a venit peste noapte. O spune chiar el în interviul acordat recent pentru wowbiz.ro. Încă de la începutul carierei sale, Juno a fost îndrumat de Smiley, fiind persoana care l-a ajuat să progreseze în industria muzicală.

În interviul acordat, cântărețul a dat cărțile pe față și nu s-a ascuns după perdea și l-a descris pe Smiley așa cum este în spatele scenei.

Juno, despre cea mai importantă lecție pe care a primit-o de la Smiley
Juno, despre cea mai importantă lecție pe care a primit-o de la Smiley[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Smiley, despre încetarea colaborării cu Marius Moga! De ce s-a rupt, de fapt, relația lor profesională: „Eram egoiști și foarte orgolioși”

„E un om cu care mă înțeleg foarte bine uman și artistic și am avut norocul să fiu unul dintre oamenii la care să vadă talentul și potențialul meu, dar dincolo de momentul prezent, s-a uitat departe.  A citit din momentul în care m-a auzit, de la primele sesiuni în care efectiv m-a lăsat să scriu pentru el cu super mare încredere. Am stat cu el în studio și am scris și am învățat de la el mult. Sunt sigur că mi-a grăbit super tare procesul de evoluție, faptul că l-am avut ca mentor. Și, în același timp, l-am avut ca mentor și în viață și sunt un tip destul de problematic în felul meu.  Am avut o grămadă de dăți în care a stat și a vorbit cu mine o grămadă de chestii serioase de viață.", a declarat Juno.

Juno, despre cea mai importantă lecție pe care a primit-o de la Smiley
Juno, despre cea mai importantă lecție pe care a primit-o de la Smiley[Sursa foto: Facebook]

Juno, dezvăluiri sincere despre Smiley

Tot în cadrul interviului oferit pentru echipa Wowbiz.ro, Juno a dezvăluit care a fost cea mai mare lecție de viață pe care i-a dat-o mentorul său, Smiley. 

Citeste si: Juno, detalii neștiute despre relația cu Jo! Cum se înțeleg cei doi artiști: „Nu mă feresc, au fost suișuri și coborâșuri”

„Odată, mi-a ținut o polologhie de trei ore, în care m-a certat puțin legat de felul în care acționez așa în viața mea și că nu îl ascult și, după aceea, a încheiat toată povestea cu "Viața te tratează exact cum o tratezi", a mai adăugat Juno.