Stiri mondene

Julianne Moore împlineşte 60 de ani. Cum arată cum celebra actriţă?

Julianne Moore împlineşte 60 de ani
Julianne Moore împlineşte 60 de ani
Julianne Moore, o carieră de actorie incredibilă și mai frumoasă ca niciodată la 60 de ani - care este secretul succesului vedetei?

FOTO: Facebook

În decembrie, în plina carantina, Julianne Moore nu a avut aniversarea de 60 de ani pe care și-ar fi imaginat-o: „A fost doar o cină cu familia mea – nu a fost o explozie sau altceva. Am fost recunoscător că am putut fi împreună.”

În ciuda faptului că lucrează într-o industrie care este dura cu procesul de imbatranire, actrița nu are rezerve în ceea ce privește acest proces atat de firesc.

Julianne Moore reflectă despre împlinirea vârstei de 60 de ani. Intr-un interv pentru The Sunday Times si a declarat ca este un privilegiu sa continue sa imbatraneasca.
„Mi se pare atât de prostesc să vorbești despre asta ca pe ceva negativ când este un privilegiu să continui să îmbătrânești”, spune ea.

Julianne Moore a împărtășit, totuși, câteva secrete din spatele strălucirii ei

„Mama mea are multe de-a face cu asta pentru că nu ne-a lăsat să stam la soare”, spune roșcata. „Nu putea să stea in soare și arăt exact ca ea. Îmi port zilnic o protecție solară pe față și o pălărie.”

Citeste si: Cine este Johny Romano, artistul devenit viral cu „Na Janau”? Ce meserie are, de fapt?!

Ea a vorbit, de asemenea, despre tratamentele faciale, inclusiv microneedling și frecvența radio, și despre o dietă in care consumă mult pește și legume, dar adaugă: „Nu sunt așa de corecta, îmi place vinul. Încerc să mă țin de lucrurile care mă fac fericita .”

Julianne Moore a avut primul copil la 30 de ani și s-a căsătorit cu Freundlich la 40 de ani.

Julianne Moore împlineşte 60 de ani
Julianne Moore împlineşte 60 de ani

Citeste si: John Legend a lansat videoclipul piesei „You Deserve It All”

Actrița care s-a plâns întreg anul 2020 de coșmarul izolării la domiciliu, a recunoscut la începutul acestui an că a descoperit beneficiile asupra sănătății mintale pe care le produce yoga. După ce a luat câteva cursuri online, și-a schimbat regimul alimentar și a învățat să respire corect, Moore a trecut la nivelul următor începând să facă gimnastică. După o ședință de yoga, actrița care are o avere de 55 de milioane de dolari a spus că se simte extraordinar și a postat o fotografie pe Instagram. Culmea, majoritatea fanilor ei nu a apreciat noul look și a întrebat-o dacă nu trebuia să se machieze înainte.