Stiri mondene

Cine este Johny Romano, artistul devenit viral cu „Na Janau”? Ce meserie are, de fapt?!

Cine este Johny Romano, artistul devenit viral cu „Na Janau”? Ce meserie are, de fapt?!
Cine este Johny Romano, artistul devenit viral cu „Na Janau”? Ce meserie are, de fapt?! [Sursa foto: Radio Impuls ]
Johnny Romano a devenit viral peste noapte cu piesa „Na Janau”. Cine este artistul descoperit de Connect-R?!

Johny Romano a devenit viral peste noapte cu piesa „Na Janau”, reușind să strângă peste noapte câteva mii de vizualizări și face parte din echipa lui Connect-R. Artistul în vârstă de 24 de ani a ajuns în studio-ul lui Connect-R dintr-o pură întâmplare. 

„Un prieten de-al meu a postat un story și i-a dat tag lui și mi-a scris: Hai, vino la studio.

Nici pentru mine nu a părut real. La studio mi-a arătat instrumentalul și cred că după 20 de secunde am început să cânt după el”, a declarat Johnny Romanao la „Bară la Bară”. 

Povestea de viață a lui Johny Romano. Cântă de mic, însă de meserie este IT-ist 

Johny Romanao a muncit încă de mic pentru a se susține financiar, pentru a deveni artist.

În cadrul emisiunii „Bară la Bară”, Johny Romanao a povestit că pe lângă muzică, mai este pasionat și de calculatoare. Cu toate acestea, muzica a făcut mereu parte din viața lui, artistul povestit în direct că la locul de muncă fredona mereu câte o melodie.  

Cine este Johny Romano, artistul devenit viral cu „Na Janau”? Ce meserie are, de fapt?!
Cine este Johny Romano, artistul devenit viral cu „Na Janau”? Ce meserie are, de fapt?![Sursa foto: Radio Impuls ]

„Nu m-am născut în Ferentari, stau în Ferentari. M-am născut în sectorul doi. Nu am făcut niciodată o alegere între it și muzică.

Și în perioadele în care nu am vrut eu să mai fac muzică, nu aveam cum, nu puteam, e în firea mea naturală. Și când lucram la birou, făceam treaba și cânta în același timp. Am încredere în mine din punct de vedere muzical, am foarte mare încredere, dar e prima mea melodie, e normal să ai emoții. Mulțumesc lui Dumnezeu, e minunat”, a povestit Johny Romanao. 

Ce spune Connect-R despre Johny Romanao?! Cum l-a convins să-l cheme la el în studio?! 

„Păi practic mi-a trimis un filmuleț pe Instagram, nu m-a convins foarte tare, dar apoi a venit și a inistat. A venit cu cineva la studio și când l-am auzit în engleză am muțit. M-a impresionat povestaea lui. Vine din Ferentari, unde șansele de a reuși sunt aproape 0, cu toate astea, fiind într-o zonă periculoasă, cu dorguri și altele, el nu s-a atins de treaba asta, e un tip care a lucrat in IT, are o engleză impecabilă, cu un timbru impecabil. Noi ne-am asumat piesa asta cu totul, cu tot cu dezacordul de pe refren. El mi-a zis să fie autentic, să știe oamenii că de acolo vine. Avem vreo 4-5 piese gata, lucrul cu el e extraordinar de simplu, fac instrumentale. Efectiv deodată începe să cânte. El dă pe loc versurile”, a spus Connect-R despre Johny Romano.