Lansări muzicale

Joel Corry și Becky Hill au lansat piesa „History”

Joel Corry x Becky Hill - History
Joel Corry x Becky Hill - History [Sursa foto: Instagram]
„History” este noul single lansat de Joel Corry și Becky Hill. Dacă nu l-ai ascultat, îi poți da play aici!

DJ-ul și producătorul Joel Corry a făcut echipă cu Becky Hill pentru a lansa piesa „History”, o melodie care se aude bine, fiind prima lor colaborare. Povestind o poveste a unei legături de neînlocuit între doi oameni, „History” este un bannger absolut care combină sunetul euforic al lui Joel și vocea uimitoare a lui Becky.

„Sunt un mare fan Becky Hill de mulți ani și sunt onorat să colaborez cu ea.

Am făcut clic instantaneu în studio și sunt atât de încântat să lansez acest banger cu Becky și să facem împreună HISTORY în această vară.”, spune Joel Corry.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Becky Hill (@beckyhill)

Citeste si: BECKY HILL FT DAVID GUETTA- Remember

Lucrul cu Joel la acest disc pare că a trecut mult timp. După ce a trecut peste multe idei, Joel a continuat să rostească cuvântul „Istorie” și „O pot vedea acum, Becky!”. Entuziasmul și pasiunea lui pentru ceea ce face sunt răspândite și a fost un vis absolut pentru a colabora.”,  a adăugat și Becky Hill

Joel Corry x Becky Hill- History

Atât Joel, cât și Becky au devenit, respectiv, sinonime cu hiturile de vară în ultimii ani, iar 2022 nu face excepție. Înainte de lansarea „History”, perechea a lansat single-uri individuale cu legenda dansului David Guetta. Joel a făcut echipă cu David și Bryson Tiller la „What Would You Do?”, în timp ce Becky a dat foc topurilor cu „Crazy What Love Can Do”, care a prezentat-o ​​și pe colegul regina vocală Ella Henderson.

Joel Corry x Becky Hill - History
Joel Corry x Becky Hill - History

Citeste si: VIDEOCLIP: David Guetta & Becky Hill & Ella Henderson- Crazy What Love Can Do 

În ultimele luni, Joel a fost ocupat să susțină rezidențe emblematice în Ibiza și Las Vegas, în timp ce cântă și la festivaluri din întreaga lume, inclusiv Benicassim, Tomorrowland și Lollapalooza Suedia. Becky a fost la fel de ocupată, vânzând propria ei rezidență la Ibiza Rocks și afișând primul spectacol de finală UEFA Women’s Euro (prezentat de Pepsi Max) pe stadionul Wembley. Perechea și-a interpretat chiar propriile seturi în timpul seriei de anul acesta Love Island, cimentându-și statutul de coloana sonoră supremă a verii.