Stiri mondene

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru” își menține poziția de lider de piață

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru” își menține poziția de lider de piață
„Jocul cuvintelor cu Dan Negru” [Sursa foto: Captură KANAL D]
„Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, ediția de aseară a emisiunii a plasat Kanal D pe primul loc, în întreaga țară și la orașe.

Kanal D își menține poziția de lider de piață, în Prime Time, cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, emisiune care devine rapid un fenomen național, adunând în fața micilor ecrane milioane de telespectatori din întreaga țară.

Citeste si: Dan Negru a reacționat după scandalul de la Eurovision 2022: „Au făcut-o târziu, la presiunea publicului”

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a clasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România 

Ediția de miercuri seară a celui mai simplu și ușor de înțeles quiz show din istoria televiziunii mondiale a clasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, atât în ceea ce privește populația din întreaga țară, cât și în rândul publicului de la orașe. Conform datelor furnizate de Kantar Media, stația TV a acumulat o cotă de piață de peste 15%, atât pe targetul Național, cât și pe cel All Urban, cu emisiunea prezentată de Dan Negru, în intervalul 22:30 – 24:00.

Miercuri, în intervalul orar menționat anterior, Kanal D a fost pe primul loc, cu 4,7% rating și 15,7% cotă de piață, pe targetul All Urban, și 4,4% rating și 15,2% cotă de piață, pe targetul Național. O medie de 775.000 de români din întreagă țară urmăreau în fiecare minut al difuzării ediția de aseară a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”.  În minutul de aur, atins la 22:30, peste 1.4

milioane de fani din întreagă țară “intrau” în cea mai antrenantă și relaxantă competiție a minții.