Stiri mondene

JO, nevoită să își anuleze concertul din cauza problemelor de sănătate. Artista și-a îngrijorat fanii: „Nu pot sta în picioare”

Jo, probleme de sănătate
Jo, probleme de sănătate [Sursa foto: Instagram]
JO le-a dezvăluit fanilor că se confruntă cu probleme de sănătate. Mesajul transmis de artistă în mediul online.

JO, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România, a anunțat că își anulează concertul din cauza unor probleme de sănătate. Artista și-a îngrijorat toți fanii cu mesajul publicat pe InstaStory, spunând că este pentru prima oară în 15 ani de carieră când se confruntă cu o astfel de situație. JO a ținut să precizeze că aceste probleme ar fi fost cauzate de oboseală, imunitate scăzute, dar și de viroze.

Artista și-a cerut scuze fanilor care o așteptau la Codlea. Pentru că nu poate să țină concertul, JO le-a promis fanilor că le va cânta după ce se va face bine. 

JO
JO[Sursa foto: Instagram]

”În 15 ani de carieră nu mi s-a întâmplat niciodată ce mi s-a întâmplat azi. Din păcate, oboseala m-a ajuns, imunitatea scăzută, virozele și-au spus cuvântul și m-au dus la burn out.

A fost prima oară în 15 ani când am fost nevoită să anulez un concert pentru că nu pot sta în picioare. Îmi pare rău, Codlea, că nu pot să fiu azi cu voi. Promit că mă fac bine și vin să vă cânt! Aveți grijă de sănătatea voastră”
, a scris JO pe InstaStory.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de JOY 🌻 (@jo.ioanaa)

Citește și: Jo, dezvăluiri despre cariera sa! Piesa refuzată de Andra a făcut-o celebră pe artistă: „Eram ofticată pentru că îmi doream foarte mult”

JO și-a făcut prima operație estetică

Artista și-a dorit să scape de un mare complex pe care îl avea. Fără să mai stea pe gânduri, vedeta a mers la medicul chirurg estetician și a fost supusă unei intervenții. JO a fost operată pentru a scăpa de gușă și, imediat după ce și-a revenit, a și publicat un mesaj în mediul online.

JO
JO[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Jo, detalii sincere despre despărțirea de Juno: „Eu nu cred că o să mai iubesc vreodată așa. L-am iubit și îl iubesc foarte tare”

„Mi-am făcut o intervenție așa pentru sufletul meu. Am scăpat de gușă. Ca după orice intervenție, te recuperezi mai greu și treci prin tot felul de stări sau dureri… Mi-am dat seama ca tare nesuferită sunt atunci când nu pot să funcționez singură la capacitate maximă, tare greu îmi e să cer sau să accept ajutor… dar tare tare norocoasă sunt că le am pe mama și soră-mea să mă suporte și să mă ajute indiferent de stările mele de nervi sau plâns sau divă pe ciclu în locul lor n-aș fi avut atâta răbdare cu mine… o să le fac câte o statuie la fiecare în parte.După 3 zile de la intervenție totul arată wow… sunt mega încântată de rezultat. (…) Nu sunt pro operațiilor estetice în general, în special celor făcute fără rost, dar nu mi se pare greșit să facem schimbări la noi atâta timp cât acele schimbări ne pot crește încrederea în noi, ne fac să ne simțim mai bine și mai puternice”, a scris cântăreața pe rețelele sociale, acum ceva timp.