Stiri

Jennifer Lopez si Ben Afleck, gest neasteptat de Valentine's Day

Jennifer Lopez și Ben Afleck
Jennfer Lopez si Ben Afleck, gest romantic de Ziua Îndrăgostițilot  [Sursa foto: Instagram ]
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au făcut tatuaje de Ziua Îndrăgostiților.

Jennifer Lopez și Ben Affleck formează unul dintre cele mai iubite și mediatizate cupluri din showbiz. Povestea lor de dragoste a început din nou, după ani de zile de la despărțirea lor.

La scurt timp după ce au fost văzuți împreună la premiile Grammy și înainte de a câștiga milioane pentru o reclamă comună pentru Super Bowl 2023, Jennifer Lopez și Ben Affleck păreau la fel de iubiți ca întotdeauna, când au marcat primul lor 14 februarie drept cuplu căsătorit.

Citește și: Cum a reacționat Jennifer Lopez după meme-urile de la Premiile Grammy pe seama soțului ei, Ben Affleck

Într-o postare distribuită de cântăreața, ea și-a prezentat un nou tatuaj pe cutia toracică, care prezintă un simbol infinit cu o săgeată.

„Angajament. La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților, iubirea mea”, a scris ea în legenda, alături de hashtag-urile „#CommitmentIsSexy #ThisIsUsThen #ThisIsUsNow #ThisIsMeNow”.

Jennifer Lopez
Fotografiile postate de Jennifer Lopez [Sursa foto: Instagram ]

A treia poză din postarea făcută de artista de 53 de ani se poate vedea un alt tatuaj, cu două săgeți încrucișate în formă de X cu inițialele J și B, în care se crede că acest design îi aparține actorului Ben Affleck.

Deși tatuajele nu sunt identice, ele se potrivesc și au o temă asemănătoare, precum și ambele prezentând săgeți în desenele lor.

În celelalte imagini, Jennifer și Ben au fost văzuți împreună, în ipostaze romantice, cu câteva fotografii făcute în timpul unei excursii cu barca și alta când cei doi erau îmbrățișați la masă.

Câți bani au primit Jennifer Lopez și Ben Affleck pentru reclama de la Super Bowl 2023

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi primit peste 10 milioane de dolari în urma spot-ului publicitar pe care l-au filmat special pentru Super Bowl 2023, susține o sursă apropiată cuplului, potrivit JustJared.

Citește și: "N-au știut că sunt filmați!" Ce s-a întâmplat între Jennfier Lopez și Ben Afleck la decernarea Premiilor Grammy 2023

Conform publicațiilor internaționale, o parte din suma primită va fi donată către organizația Eastern Congo Initiative. Cel care deține organizația este chiar celebrul actor, Ben Affleck, a cărui organizație susține poporul congolez și oferă sprijin umanitar.