Stiri

Cum a reacționat Jennifer Lopez după meme-urile de la Premiile Grammy pe seama soțului ei, Ben Affleck

Jennifer Lopez
Cum a reacționat Jennifer Lopez după meme-urile de la Premiile Grammy [Sursa foto: Captura Video]
Care a fost reacția celebrei Jennifer Lopez, după meme-urile apărute cu soțul ei de la Grammy.

Jennifer Lopez și Affleck au ocupat din nou prima pagină a ziarelor, după ce un videoclip cu ei de la Premiile Grammy a devenit viral, în care vedeta pare că s-a răstit la soțul ei după ce acesta i-a șoptit ceva la ureche. Expresiile faciale ale actorului au fost imortalizate imediat de către fani, iar fotografiile au ajuns rapid virale pe internet.

Citește și: "N-au știut că sunt filmați!" Ce s-a întâmplat între Jennfier Lopez și Ben Afleck la decernarea Premiilor Grammy 2023

Se pare că acestea au ajuns la fel de rapid și în atenția celor doi. Jennifer Lopez l-a informat pe soțul ei, Ben Affleck, că a devenit viral pe internet, în timp timpul premiilor Grammy 2023, susține un invitat care a fost așezată lângă cuplu la ceremonia de decernare a premiilor.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Jennifer Lopez și Ben Affleck la Premiile Grammy

Invitata a mărturisit că cei doi s-au comportat ca doi îndrăgostiți și că nu a existat nimic despre ei care să sugereze că se ceartă sau chiar că se îndreaptă către un divorț, potrivit The News.

„M-am așezat lângă Ben Affleck la premiile Grammy”, a spus invitata, într-un clip care a ajuns viral pe Tik Tok.

„Am fost alături de ei o perioadă bună, acesta era locul meu preferat pentru că eram chiar în fața lui Beyonce...

Așa că nu știam meme-ul despre Ben Affleck supărat la premii, ca și cum nu știam. Asta a fost o chestie și nici nu am vorbit cu ei pentru că Ben Affleck  nu părea fericit”, a mai spus aceasta.

Jennifer Lopez
Tânăra care a stat lângă Jennifer Lopez și Ben Affleck, la Premiile Grammy [Sursa foto: Captura Video]

Ea a mai adăugat faptul că Ben Affleck a aflat de existența meme-urilor încă din timpul ceremoniei, după ce soția lui i le-a arătat.

„Am fost atât de norocoasă să fiu lângă ei! Tot timpul au fost drăguți... JLo i-a arătat telefonul lui Ben Affleck și i-a spus: „Doamne, dragă, uită-te la meme-ul care circulă despre tine!” Și el a spus: „O, Doamne, asta din nou.” De parcă a știut în timpul spectacolului că este un meme!

Așa cum știa și a ales, de asemenea, să nu-și schimbe expresia! De parcă îmi place cât de nederanjat este! Așa că știu că ea a fost ca pe telefonul ei și l-a văzut și a spus: „Iubitule, asta e atât de amuzant, uită-te la asta.” Și el a spus: „Iisuse Hristoase”

Dar au fost foarte drăguți, ca și cum mâinile lor erau întotdeauna împletite. Nu știu cum să o descriu. Dar pur și simplu au fost! Așa că nu a fost de genul: „O, Doamne, asta va duce la divorț!” Erau drăguți!”, a explicat tânăra care a stat lângă ei în timpul Premiilor Grammy.