Stiri mondene

Cum arată Jennifer Lopez în costum de baie la 51 de ani

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez arată spectaculos în costum de baie. Iată cum a fost suprinsă la plajă.

Jennifer Lopez a împlinit 51 de ani în luna iulie a acestui an, însă corpul ei nu arată deloc asta. Artista se laudă cu faptul că petrece două ore pe zi, șapte zile din șapte, în sala de fitness, indiferentr de ce i s-ar întâmpla. Mai mult, se pare că artista deține un corp și un ten de invidiat chiar de la mama natură și din gene. Într-una dintre fotografiile postate pe cinturile ei de socializare se poate remarca asemănarea dintre ea și mama sa.

Jennifer Lopez

Mama artistei are 75 de ani, dar cu toate acestea, arată absolut demențial. De fapt, mama lui JLO a fost sursa de inspirație pentru brand-ul ei de cosmetice. 

JLO a declarat în cadrul unui inetrviu că i s-a spus o dată că ar trebui să recurgă la o operație estetică, însă a refuzat vehement. 

„Aveam 20 și ceva de ani și eram într-o relație cu un tip. El a mers la un dermatolog, și eu la un altul. Doctorul meu dermatolog mi-a dat un gel de curățare și o cremă cu protecție solară și mi-a spus: ‘Dacă le aplici de acum încolo, totul va fi bine’. Apoi am mers la celălalt dermatolog, împreună cu iubitul meu, și repet, aveam 20 și ceva de ani și nu folosisem vreodată botox. Și nu am făcut-o nici până în ziua de azi. Doctorul mi-a spus: ‘Știi că ai o mică linie aici? Ar trebui să începem să folosim botox’. Aveam 23 de ani, OK? Așa că i-am spus: ‘O să zic pas!‘”, a povestit JLO.

Jennifer Lopez arată demențial în costum de baie

Nici nu pare că ar avea 51 de ani! JLo arată și se comportă ca o femeie puțin trecută de 20 de ani. În cele mai recvente forografii depe rețelele de socializare JLO, într-un costum de baie minuscul, Jlo lasă la vedere formele sale apetisante. Imaginile vorbesc de la sine. 

Jennifer Lopez în costum de baie

Să mai spunem că fanii sunt încântați de cele văzut? Credem că se știe deja asta!