Stiri mondene

Jason Derulo va fi tată pentru prima dată: „Suntem atât de entuziasmați”

Jason Derulo va fi tată pentru prima dată: „Suntem atât de entuziasmați”
Pandemia îi aduce vești bune lui Jason Derulo. Artistul nu a stat degeaba în această perioadă: şi-a găsit jumătatea și este pregătit să devină tată.

Jason Derulo trăiește cele mai frumoase clipe din viața sa! Artistul și-a găsit marea dragoste în pandemie și tocmai și-a anunțat fanii că va deveni părinte pentru prima dată. Artistul și iubita sa au dat marea veste pe rețelele de socializare prin intermediul unui videoclip emoționant.

 Jason Derulo și Jena Frumes au dezvăluit că vor deveni părinți

Cei doi au dat marea veste publicând un clip emoționant pe Instagram, alături de un mesaj prin care își exorimă frumoasele sentimente.

Suntem atât de entuziasmați de acest nou capitol din viața noastră”, a scris Jason Derulo. Mai mult, și iubita artistului a postat o fotografie cu burtica sa și a scris: „Mama și tata”, fotografia stârnind o serie de reacții din partea altor artiști, dar și din partea fanilor din mediul online. 

Jason Derulo a declarat pentru People Magazin că a cunoscut-o pe Jena Frumes chiar la începutul pandemiei de coronavirus, în sala de forță. Cei doi au început să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună și Jena apărea des în fotografiile de pe Instagram sau în videoclipurile de pe Tik Tok ale artistului.

Ne-am cunoscut la sală. Amândoi suntem pasionați de work out, și o mai văzusem la sală de câteva ori înainte de a vorbi cu ea. Dar a doua oară mi-am zis – gata, trebuie să mă duc să o cunosc. Iar restul este istorie”, a spus Jason Derulo.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jason Derulo (@jasonderulo)