Stiri mondene

Jason Derulo va fi tată de băiat. A devăluit sexul bebelușului într-un mod inedit: „Cineva duce numele mai departe”

Jason Derulo va fi tată de băiat.
Jason Derulo va fi tată de băiat. A devăluit sexul bebelușului la o petrece re cu fast: „Cineva duce numele mai departe”

Jason Derulo și Jena Frumes a aflat de curând că vor fi părinți pentru prima dată, iar acum au anunțat și sexul bebelușului și au împărtășit marea veste cu fanii din mediul online. 

Jason Derulo le-a spus tuturor că va fi tată de băiat. În cadrul unui interviu în emisiunea ”The Drew Barrymore Show”, artistul în vârstă de 31 de ani a dezvăluit că ”n-ar putea fi mai fericit”. 

Jason Derulo va fi tată de băiat.

„Cred că am făcut multe în viață. Iar acum sunt într-un punct în care mă gândesc: ”OK, cu cine împart totul?”, a mărturisit el, potrivit People, continuând: „Cineva trebuia să ducă numele mai departe. Fratele meu are numai fete, sora mea, de asemenea, așa că trebuia să fiu el cel care se va ocupa de acest aspect.”, a spus el.

Jason Derulo și Jena Frumes au făcut o petrecere prin care au dezvăluit tuturor sexul bebelușului 

Așa cum și artistul a recunoscut, cei doi au intrat în febra bebelușului și nu ratează nicio tradiție. Jason Derulo și iubita sa au făcut și o petercere „baby shower” prin care au anunțat care este sexul bebelușului. La petrecere au venit familia și cei mai buni prieteni, dar artistul a împărtășit cele mai frumoase momente și cu fanii din mediul online. 

Jason Derulo va fi tată de băiat.

În plus, cei doi viitori părinți și-au întrebat fanii din mediul online cu nume ar putea purta fiul lor. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jason Derulo (@jasonderulo)

Jason Derulo și Jena Frumes s-au cunoscut înainte de pandemie și lucrurile au evoluat rapid între ei. Cei doi și-au dat seama rapid că rezonează așa că s-au pus pe treabă. Tot în cadrul unui interviu, Jason Derulo a mărturisit că era timpul să facă un copil mai ales că trece timpul și nu ar vrea să rămână singur. 

„Cred că am intrat în ”febra bebelușului, probabil din cauza vârstei, dar și pentru că am cunoscut pe cineva cu care am rezonat. Lucrurile se întâmplă la timpul lor.”, a mai adăugat Jason Derulo.