Lansări muzicale

James Bay, Alesso și Marshmello au lansat o versiune acustică a piesei „Chasing Stars"

James Bay, Alesso și Marshmello au lansat o versiune acustică a piesei „Chasing Stars
James Bay, Alesso și Marshmello au revenit în atenția fanilor cu o versiune acustică a piesei „Chasing Stars". Uite cât de bine sună!

În urmă cu aproximativ trei luni, Alesso, Marshmello și James Bay au lansat ”Chasing Stars”, o piesă de vară, romantică și visătoare. Colaborarea celor trei artiști vine după o serie de featuring-uri lansate de Dj-ul Marshmello. Recent, Alesso, Marshmello și James Bay au lansat și o versiune acustică a piesei ”Chasing Stars”.

James Bay, Alesso și Marshmello au lansat o versiune acustică a piesei „Chasing Stars

" Hey, sper că toată lumea e bine. Vreau doar să vă anunț că "Chasing Stars", în varianta stripped, a fost lansată. În cea de-a doua zi de filmări a videoclipului am vrut să captăm și varianta acustică a piesei. Până să dăm drumul la camere, o mulțime de oameni se adunaseră deja în jurul nostru. Unul dintre ei ne-a întrebat pe la ce oră credem că terminăm, iar noi am răspuns că pe la ora 2. A râs și ne-a avertizat că până la ora aia o să ne ia valurile pe sus. A avut dreptate. Dar până la urmă rezultatul a fost foarte fain. Vă invit să urmăriți clipul!", a declarat James Bay.

Alesso, Marshmello- Chasing Stars (Stripped) ft. James Bay