Stiri mondene

J Balvin și Valentina Ferrer au devenit părinți pentru prima oară! Primele imagini cu bebelușul

J Balvin și Valentina Ferrer au devenit părinți pentru prima oată! Primele imagini cu bebelușul
J Balvin și Valentina Ferrer au devenit părinți pentru prima oată! Primele imagini cu bebelușul [Sursa foto: Instagram]
J Balvin și Valentina Ferrer au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos. Avem primele imagini cu bebelușul!

J Balvin și Valentina Ferrer sunt în culmea fericirii! Cei doi au devenit părinți pentru prima oară. Iubita artistului a publicat pe rețele sociale prima imagine cu bebelușul. „ Patru zile cu cea mai mare iubire”,  a scris modelul argentinian, în vârstă de 27 de ani, în dreptul unei imagini alb negru, în care apare ținând piciorul bebelușul în mâna ei. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de VALENTINA (@valentinaferrer)

Valentina Ferrer și J Balvin sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul internațional. Potrivit surselor, cei doi s-au cunoscut în anul 2017, la filmările videoclipului „Sigo Extrañándote”. Valentina Ferrer  a fost extrem de fericită atunci când a aflat că este însărcinată cu primul ei copil alături de J Balvin. În cadrul unui interviu, fericita mămică a dezvăluit că partenerul său de viață a avut o reacție amuzantă în momentul în care a aflat vestea.  

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de VALENTINA (@valentinaferrer)

„Am făcut testul de sarcină în baie, avându-l aproape pe cățelul meu. Nu mi-am dorit să fiu singură. Am făcut trei teste consecutive, pentru că nu-mi venea să cred. Pur și simplu a înghețat. A fost fericit, dar s-a resimțit ca un apel pe Zoom în timpul căruia pică Wi-Fi. I-am spus față-n față, însă așa a reacționat”, a povestit Valentina Ferrer 

Valentina Ferrar și-a arătat burtica de gravidă în toată splendoarea

J Balvin și Valentina Ferrar au împărtășit vestea cu fanii din mediul online într-un mod inedit. Mai exact, îndrăgitul cuplu a apărut pe coperta unei reviste celebre, iar în imagini observăm burtica de graviduță a Valentinei Ferrer. 

J Balvin și Valentina Ferrer au devenit părinți pentru prima oată! Primele imagini cu bebelușul
J Balvin și Valentina Ferrar[Sursa foto: Instagram]