Stiri mondene

Iuliana Beregoi, trasă de păr la concert! Prima reacție a artistei. Video

Iuliana Beregoi, trasă de păr la concert! Prima reacție a artistei. Video
Iuliana Beregoi [Sursa foto: Facebook]
Iuliana Beregoi a fost trasă de păr de o fană chiar în timpul unui concert, iar reacția artistei este una virală.

Iuliana Beregoi a avut parte de o întâmplare nefericită în timpul unui concert. Artista s-a dus în mijlocul fanilor să cânte și deși era însoțită de bodyguarzi, artista a fost trasă de păr de una dintre fane.

Citeste si: Iuliana Beregoi lansează „După apus” – un cântec despre o iubire sinceră și simplă

Iuliana Beregoi, reacție neașteptată după ce a fost trasă de păr în timp ce cânta

Iuliana Beregoi este una dintre cele mai apreciate artiste de către adolescenți, iar artista și-a numit fanii Generația Z. Artista strânmge o mulțime de fani la concertele sale și se pare că acestea nu sunt lipsite și de întâmplări mai puțin fericite, chiar dacă artista este iubită de fani.

Iuliana Beregoi, trasă de păr la concert! Prima reacție a artistei. Video
Iuliana Beregoi[Sursa foto: Facebook]

Într-un videoclip pe care l-a postat chiar ea pe Tik Tok se vede cum este trasă de păr de o fană în timpul unui concert, Reacția ei este una neașteptată. S-a oprit să vadă cine a recurs la acest gest, dar cu toate acestea, nu a încetat să cânte. Se pare că artista nu s-a supărat pe gestul fanei, ci a folosit această oportunitate pentru a face un video care mai apoi a devenit viral.

„Port perucă?”, a scris interpreta în dreptul filmulețului, care a deja a adunat aproape trei milioane de vizualizări.

 

@iulianaberegoi

Port peruca?🤣🤣🤣🤣

♬ sunet original- Iuliana Beregoi

Iuliana Beregoi a împlinit de curând 18 ani și la majoratul ei și-a făcut un cadou de sute de mii de euro. Artista a ales să-și facă un cadou memorabil pentru majorat: un Porsche de 90.000 de euro pe care l-a plătit chiar ea după spusele sale.

Cu toate că nu are încă permis de conduceree, Iuliana Beregoi a decis să cumpere întâi mașina, pentru a fi pregătită în momentul în care va intra și în posesia permisului de condus, mai ales că artista va da examenul de condus zilele acestea.

Iuliana Beregoi, trasă de păr la concert! Prima reacție a artistei. Video
Iuliana Beregoi[Sursa foto: Facebook]

„Îmi iau permisul, mașina deja o am, e parcată acolo. Mașina mea, Doamne, sunt foarte fericită! Urmează să îmi iau permisul, asta e tot ce îmi doresc acum. Am terminat școala acum trei luni, urmează pe 15 să am examenul. Mașina mi-am cumpărat-o singură, cadou pentru mine, am muncit foarte mult pentru ea și mă bucur enorm de mult că, în sfârșit, e aici pentru mine. Este un Porsche Macan gri închis, exact ce mi-am dorit", a declarat, pentru impact.ro, Iuliana Beregoi.