Lansări muzicale

Iuliana Beregoi lansează „După apus” – un cântec despre o iubire sinceră și simplă

Iuliana Beregoi lansează „După apus” – un cântec despre o iubire sinceră și simplă
Iuliana Beregoi a revenit cu o super piesă de dragoste pentru fanii ei. Ascultă aici „După apus”.

Cea mai îndrăgită adolescentă a generației ei, Iuliana Beregoi revine cu piesa „După apus” dedicată adolescenților ce iubesc sincer și simplu.  Melodia “După apus” a fost compusă de Theea Miculescu și Florian Rus, iar de producție s-au ocupat Viky Red și Alexandru Radu (Chopin). În acest moment, Iuliana pregătește un clip funky și colorat pentru acestă piesă, iar lansarea acestuia va fi pe final de lună martie. 

Citeste si: Iuliana Beregoi a lansat videoclipul piesei „Timpul le rezolvă pe toate”, în colaborare cu Dorian Popa

Iuliana Beregoi despre piesa „După apus”: „S per să transmit sentimentul acesta tuturor”

„Când am cântat în studio pentru prima oară piesa <<După apus>> am simțit o stare de liniște, și sper să transmit sentimentul acesta tuturor celor care mă vor asculta, mai ales acum în situația actuală”,  a declarat Iuliana Beregoi. Iuliana Beregoi este genul de om de care nu ai cum să nu prinzi drag.

La cei 17 ani ai săi este una din cele mai iubite artiste din spațiul românesc și moldovenesc, fiind primul adolescent care a vândut Sala Palatului de doua ori la rând. Contul său de YouTube însumeză 250M de vizualizări datorită pieselor și vloggurilor sale. Ea mai este protagonista serialului “Lara”, primul serial românesc care poate fi urmărit pe Netflix.  

Sursa: Global Records