Stiri mondene

Iubitul lui Emily Burghelea a postat o imagine cu un test de sarcină pozitiv. Ce i-a răspuns un medic când a văzut poza?

Iubitul lui Emily Burghelea a postat o imagine cu un test de sarcină pozitiv. Ce i-a răspuns un medic când a văzut poza?
Iubitul lui Emily Burghelea a postat o imagine cu un test de sarcină pozitiv [Sursa foto: Instagram]
Emily Burghelea, mamă pentru a treia oară? Iubitul vedetei a postat o imagine cu un test de sarcină, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Emily Burghelea, fosta concurentă „Bravo, ai stil!”, trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu Andrei, bărbatul alături de care are doi copii. Vedeta este foarte activă în mediul online și își ține fanii la curent cu toate schimbările care au loc în viața ei și la fel face și soțul ei. Chiar dacă nu ar fi vrut să aibă conturi pe rețelele sociale, iubita lui l-a surprins cu un cont, pe care acum postează foarte des momentele frumoase de zi cu zi, care de cele mai multe ori sunt și foarte amuzante.

În dimineața zilei de 1 aprilie, iubitul lui Emily a postat o fotografie care a luat prin surprindere toți fanii, iar reacțiile nu au întârziat să apară. 

Citește și: Denisa Tănase dezvăluie secretul succesului: „Ăla a fost momentul de renaștere”. Cum a ajuns cântăreața milionară în doar 3 ani?

Iubitul lui Emily Burghelea a postat o imagine cu un test de sarcină pozitiv. Ce i-a răspuns un medic când a văzut poza?
Iubitul lui Emily Burghelea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Motivul pentru care Dinu Maxer nu își dorea o familie: „Cred că medicamentul meu se numește Deea Maxer”. Care este trauma care l-a marcat pe artist?

Reacția unui medic la fotografia postată de iubitul lui Emily

Iubitul lui Emily Burghelea a postat o fotografie cu un test de sarcină pozitiv, la câteva luni după ce vedeta l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil al lor, Damian Andreas. Nu se știe dacă postarea a fost făcută în spiritul zilei de 1 aprilie, care este Ziua Păcălelilor, însă fanii au reacționat în fel și chip, dând naștere multor controverse.

Unii dintre ei au luat postrea lui Andrei în serios și s-au grăbit să felicite celebrul cuplu, printre aceștia aflându-se și un doctor, ce a ținut să îi facă iubitului lui Emily o sugetie. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iubitul lui Emily (@iubitul_lui_emily)

„Testul de sarcină pozitiv la bărbați poate însemna cancer testicular. Mers la urologie pentru mai multe informații. Totuși dacă postarea este un remember pentru sarcinile lui Emily, este cu tentă drăguță”, a fost mesajul trasmis de medic. 

Citește și: „Ori ne luptăm, ori ne împăcăm. Cum vrea el”. Cornel Păsat și CRBL, scandal de proporții la primul shwo de supraviețuire din România

Cum au reacționat fanii postarea lui Andrei? 

Cei care au crezut că asistenta TV este însărcinată, au fost surprinși că acest lucru se întâmpla la un timp atât de scurt de la nașterea micuțului Damian. Alții au presupus că este vorba despre un test COVID, din cauza faptului că soțul vedetei s-a confruntat cu răceli și viroze în ultima perioadă. Cu toate acestea, au existat și fani care s-au uitat la data din calendar și și-au dat seama care sunt, de fapt, intențiile lui Andrei. 

Iubitul lui Emily Burghelea a postat o imagine cu un test de sarcină pozitiv. Ce i-a răspuns un medic când a văzut poza?
Emily Burghelea[Sursa foto: Instagram]

”E 1 aprilie”/ ”Doamne ajută, v-ar sta bine și cu trei”/ ”Farsă de 1 aprilie”/ ”1 aprilie, nu anunțați voi așa”/ ”Ai ieșit pozitiv la oboseală?”/ ”Nu pot să cred! Încă unul?”/ ”Hahaha, era să te cred”/ ”Emily, încă un bebe? Nu cred!”/ ”Păcăleală”/ ”Frumos de 1 aprilie”/ ”COVID?”/ ”Încă un bebe, felicitări”/ ”Gluma, glumă, dar poate atrageți. O să vină și bebe trei, sigur”/ ”Andrei nu prea a fost cuminte”/ ”Hai că e păcăleală”/ ”Știm cu toții că e farsă de 1 aprilie”/ ”Ce glumă frumoasă, mai că îmi stătea inima”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor din mediul online.