Stiri mondene

Irisha a câştigat recompensa pentru Faimoșii de la Survivor România! „Să vină pizza”, scandează Faimoșii

Irisha a câştigat jocul de recompensă la Survivor România
Irisha a câştigat jocul de recompensă la Survivor România [Sursa foto: Facebook]
Jocul de recompensă de la Survivor România din seara aceasta a fost câștigat de Faimoși, punctul final fiind adus de Irisha.

Jocul de recompensă de joi seara de la Survivor România a fost câștigat de Faimoșii. Echipele din Dominicană au jucat în seara aceasta pentru câte o pizza de fiecare, recompensă extrem de babană pentru Faimoși și Războinici. Cu toate că ambele echipe au dat totul pe traseu, se pare că norocul a fost de partea Faimoșilor în seara aceasta. Aceștia au câștigat cu scorul de 10 la 5, punctul final fiind adus de Irisha, împotriva Mariei. 

Primele declarații ale Faimoșilor după ce au câștigat jocul de recompensă

Irisha: Mă simt senzațional. Mă simt utilă. Traseul foarte frumos. M-am simțit bine pe el. Echipa, puternică, superbă și sunt mândră de ei. Abia așteptăm să mâncăm pizza. 

Culiță: Sunt foarte fericit că am câștigat și am câștigat la diferență destul de mare. Îmi amintesc de zilele în care desenam pizza pe nisip și împărțeam feliile.

Iată că am ajuns să o și mâncăm. 

Zanni: Astăzi a fost o zi care m-a uns pe suflețel. În momentul în care am văzut că Maria și-a dat drumul de acolo și încă mai avea inele... a fost de desene animate. Am fost excelent traseul ăsta. Mă doare de mor piciorul, am nevoie de îngrijiri medicale. 

Războinicii, dezamăgiți de pierdere. Spun că nu mai sunt uniți și tensiunile îi afectează pe traseu

Războinicii au fost dezamăgiți de înfrângerea suferită, dar au spus că preferă mai degrabă să câștige jocurile de imunitate pentru a mai scăpa de tensiunea din echipă. 

Maria: Noi nu mai suntem cum eram înainte. Nu mai suntem unul alături de celălalt. De aici și greșelile mele. 

Irisha a câştigat jocul de recompensă la Survivor România!
Irisha a câştigat jocul de recompensă la Survivor România![Sursa foto: Facebook]

Sorin: Cred că se știe: ce este cu apă nu mă avantajează foarte mult. Vreau să completez ce a zis Maria, nu mai suntem la fel. Îmi doream foarte mult pizza. Mă interesează câștigăm cele două jocuri de imunitate pentru că acolo ne stricăm noi când vedem cine iese favorit, nu când trebuie să votăm. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)