Stiri

Ionuţ Belei a câștigat Chefi la Cuțite 2020!

Ionuţ Belei a câştigat Chefi la Cuţite
Ionuţ Belei a câştigat Chefi la Cuţite [Sursa foto: A1.ro]
Miercuri, 16 decembrie, fanii emisiunii Chefi la Cuțite, au stat cu sufletul la gură pentru a afla cine câștigă marele premiu al sezonului opt.

În seara zilei de 16 decembrie s-a dat lupta pentru marele trofeu al competiției „Chefi la Cuțite”. Marea luptă s-a dat între finaliștii Roxana Blenche, Ionuț Belei și Maria Șandru. Tensiunile au crescut și și-au spus cuvântul în timp ce concurenții pregăteau preparatele care au fost degustate de bucătari pretențioși, dar și persoane publice. 

Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la Cuțite

Ionuț Belei, concurentul care a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea, a reușit să-l impresioneze încă de la prima probă pe jurat și nu l-a dezamăgit nici măcar o secundă, după cum a declarat chiar el.

Concurentul care a fost de 11 ori la duel ân cadrul competiţiei, a câştigat aseară statutul de „Chef” și marele premiu de 30.000 de Euro. 

Ionuț Belei este atras de bucătăria mediteraneană, dar a declarat în cadrul unei emisiuni, după marea finală, că ar vrea să aducă bucătăria românească la un alt nivel. 

Ionuț Belei a câștigat finala „Chefi la Cuțite” cu aceeași prăjitură cu care a luat și cuțitul de aur.

„M-am gândit că preparatul acesta m-a adus pe mine în competiţie, de ce să nu termin tot cu el. Îmi place să respect ceea ce fac. Şi în emisiune am încercat să realizez farfurii în care să se vadă că respect produsele, respect ceea ce mi se dă, şi că, totul, chiar şi o frunză merită să fie pusă pe podium”, a spus Ionuț Belei.

Sorin Bontea este extrem de mândru de Ionuț Belei și spune că este cel mai bun concurent din toate cele opt sezoane. „Ionuţ a fost foarte constant. A gătit bine mereu, nu ştiu cum a făcut, dar de fiecare dată a gătit impecabil”.

Rugat să-i mai dea un ultim sfat „elevului” său, Sorin Bontea aspus clar și răspicat: „Să nu gătească niciodată ce n-ar mânca el”.

„Îl iubesc pe Ionuţ, este un băiat extraordinar”, a mai spus Bontea, la final.

Ionuț Belei - Chefi la Cuțite
Ionuț Belei - Chefi la Cuțite[Sursa foto: A1.ro]

Ionuș Belei a fost concurentul care a primit cuțitul de aur și pe parcursul competiției a fost unul dintre concurenții care a prezentat farfurii cu adevărat spectaculoase. Așa se face că fanii emisiunii, au fost ferm convinși că Ionuț Belei este marele câștigător al sezonului opt Chefi la Cuțite.

Susținătorii lui Ionuț Belei au lăsat comentarii de felicitări și au fost convinși de la început că el câștigă titlul de cel mai bun bucătar din România.

Ionuț Belei - Chefi la Cuțite
Ionuț Belei - Chefi la Cuțite[Sursa foto: A1.ro]

„Cu siguranță Chef Bontea a câștigat. Ionuț este un bucătar excelent. Pauza de la filmări este de la sezonul 9, sezonul 8 este filmat de ceva vreme”; „Ionuț s-a dat de gol”; „Eu sper să câștige echipa Sorin Bontea”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de chef Bontea.