Stiri mondene

Ioana Filimon de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, adevărul despre operațiile estetice: ”Am simțit presiunea faptului că nu ating standardele de frumusețe”

Ioana Filimon, concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, adevărul despre operațiile estetice
Ioana Filimon, concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, adevărul despre operațiile estetice [Sursa foto: Instagram]
După ce a fost acuzată că și-a făcut anumite modificări, Ioana Filimon a decis să vorbească despre operațiile estetice. Are sau nu concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” operații estetice?!

Ioana Filimon este un cunoscut fotomodel atât la noi în țară, cât și în străinătate! Pentru că este adepta unui stil de viață sănătos și este o fashionistă convinsă, Ioana Filimon a acceptat provocarea de a participa în cadrul emisiunii fenomen de la Kanal D. În ultimii ani, intervențiile chirurgicale au devenit în rândul vedetelor un subiect extrem de controversat, motiv pentru care tot mai multă lume este curioasă dacă concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a apelat la medicul estetician.

S-a speculat mult pe această temă, iar acum Ioana Filimon a decis să vorbească despre operațiile estetice.

Ioana Filimon, concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, adevărul despre operațiile estetice
Ioana Filimon, concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, adevărul despre operațiile estetice[Sursa foto: Instagram]

Ce intervenții estetice și-a făcut Ioana Filimon

În cadrul unui interviu, concurenta show-ului de la Kanal D a recunoscut că nu a trecut pragul esteticienilor de prea multe ori. De-a lungul timpului, oamenii erau convinși că buzele vedetei nu sunt naturale.

Fiind sătulă de aceste zvonuri, Ioana Filimon a susținut că nu are intervenții chirurgicale la față. Legat de intervenții, concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a declarat că singura operație pe care o are este cea de augmentare mamară și încă o intervenție de botoxare la nivelul nasului, pentru acoperirea ridurilor mult prea definite. 

Ioana Filimon, concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, adevărul despre operațiile estetice
Ioana Filimon, concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, adevărul despre operațiile estetice[Sursa foto: Instagram]

”Când eram adolescentă, nu le consideram atuuri, dimpotrivă.

Acum toate fetele merg la estetician și plătesc să aibă buze mari. Eu sunt mai câștigată, am banii în buzunar din acest punct de vedere. Mă mândresc și-mi place ce văd astăzi în oglindă, chiar dacă, așa cum spuneam, în adolescență am trecut prin perioade traumatizante legate de ceea ce azi sunt considerate atuuri fizice. Ceea ce este interesant acum este că oamenii sunt convinși că buzele mele nu sunt naturale. Eu nu am nicio intervenție chirurgicală la nivelul feței și a fost greu să citesc că sunt operată, mai ales că în copilărie am avut un complex, copiii îmi spuneau „Buzuca. Am simțit presiunea faptului că nu ating standardele de frumusețe ale haterilor, voiam să împac pe toată lumea. A fost greu la început, după ce am câștigat, pentru că m-a izbit faptul că lumea nu este atât de roz cum o vedeam eu de la Timișoara.(...) Am o singură intervenție, augmentarea mamară. Și mi-am făcut o injecție cu botox la nivelul nasului, pentru că aveam niște riduri care se vedeau când râdeam. ”, a declarat Ioana Filimon pentru Viva.ro.