Stiri mondene

Invitatul de 12: WRS, despre succesul piesei „Llamame”: „Ideea că piesa a depășit granițele mă fascinează”

 WRS, despre succesul piesei „Llamame
WRS [Sursa foto: Captură YouTube]
WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, a fost duminica aceasta la „Invitatul de 12” și a vorbit despre cum s-a schimbat viața sa după concursul muzical.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că „Llamame”, piesa României din acest an la Eurovision, a devenit rapid una dintre melodiile favorite ale publicului din întreaga lume, dovadă fiind coverurile realizate de artiști sau fani care se viralizează rapid pe rețelele sociale. În ediția de duminică a emisiunii „Invitatul de 12” moderată de Cosmin Cernat, WRS a fost în studioul Radio Impuls și le-a povestit ascultătorilor despre cum s-a schimbat viața sa după participarea la Eurovision.

Deși a trecut ceva timp de la finala concursului muzical, artistul încă este fascinat de tot ceea ce i se întâmplă.

 WRS, despre succesul piesei „Llamame
WRS[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: WRS s-a întors de la Torino! Primele declarații de la aeroport: „Am trecut peste niște episoade de emoții intense”

Abia m-am întors dintr-o săptămână plină de promo în Spania, Madrid. După Eurovision, piesa a ajuns virală și este numărul 1 peste tot. Am lucrat acolo cu o echipă de PR și mi-au spus să mă pregătesc psihic pentru ce urmează să se întâmple. Mi-au spus că toată lumea este înnebunită după piesa asta.(...) Ideea asta că piesa a depășit granițele încă mă fascinează și acum îmi dau seama că eu un românaș care face muzică aici în studio în Floreasca, iar oamenii din Spania toți îmi știu versurile. Noi aici avem un mix interesant de culturi și mi-au spus că piesa asta are și ceva balcanic, arabic, dar în același timp flamenco, și pentru ei  este foarte exotic. Mă fascinează toată nebunia asta de se întâmplă cum traversez granițele prin limbajul ăsta care este muzica.”, a spus WRS.

Invitatul de 12- WRS

Videoclip: WRS -Llamame

Andrei Ursu, alias WRS, este un artist multidisciplinar cu o viziune unică. Înainte de a-și începe cariera de vocalist, reprezentantul României la Eurovision 2022 lucra ca backup dancer în televiziune și pentru alți artiști, luând exemplul părinților săi, ambii dansatori de muzică populară. e lângă muzica sa, WRS își concepe adesea videoclipurile și artwork-urile, oferind ascultătorilor o privire în lumea sa interioară.

Citeste si: VIDEO: Chanel Terrero, reprezentanta Spaniei la Eurovision 2022, reacție neașteptată când România s-a calificat în finala de la Torino

 WRS, despre succesul piesei „Llamame
WRS[Sursa foto: Instagram]

Una dintre piesele recent lansate de artist „Amore” feat. Ilkan Gunuc a ajuns pe locul 7 în Top Radio MediaForest, pe locul 12 în Top TV Bulgaria și a atins un vârf în Top 200 Shazam #3 RO, #19 Bulgaria, #67 Moldova, fiind inclusă în playlisturile editoriale NMF Turcia, RO+ Hit Dans, Yaz, Dance toată ziua. Totodată, piesa „ Tsunami ” a devenit o senzație internațională ajungând pe primele locuri în topurile din Bulgaria (#24 Radio, #3 TV, #3 Top 200 Shazam, #12 Apple Dance), România (#35 Top 200 Shazam, #19 Apple Dance).