Exclusiv

Invitatul de 12: Tudor Ionescu recunoaște că nu s-ar muta niciodată din România: „România are de toate”

Invitatul de 12: Tudor Ionescu recunoaște că nu s-ar muta niciodată din România: „România are de toate”
Tudor Ionescu  [Sursa foto: Captură YouTube]
Tudor Ionescu a susținut concerte pe cele mai mari scene din lume, însă spune că nu s-ar muta niciodată din România. Iată care sunt motivele.

În această ediție Invitatul de 12, invitatul special este Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project, unul dintre cei mai de succes cântăreți din România, dar și de peste hotare. Celebrul cântăreț a început anul în forță, după ce urcat pentru prima dată pe o scenă din Egipt și a continuat turneul, alături de echipa sa prin mai multe țări. Acum, Tudor recunoaște că nu ar vrea să se mute din România, însă mai există câteva locuri unde ar vrea să concerteze.

Iată care sunt acestea. 

Citește și: Tudor Ionescu, secretul căsniciei de durată cu Anamaria Stancu: „Ne vedem rar” Ce spune artistul despre rolul pe care fosta știristă îl are în viața sa

Tudor Ionescu nu s-ar muta niciodată din România: „Țara noastră e frumoasă din o mie de puncte de vedere”

Tudor Ionescu se bucură de un real succes atât în România, cât și în afara granițelor țării, însă, cu toate acestea, el recunoaște că nu s-ar muta niciodată din România. Cântărețul s-a mutat în București în urma cu 18 ani, după ce a locuit în Aiud, alături de bunicii săi, dar și în Brașov. 

Invitatul de 12: Tudor Ionescu recunoaște că nu s-ar muta niciodată din România: „România are de toate”
Tudor Ionescu [Sursa foto: Facebook]

„Nu m-aș muta din România. Țara noastră e frumoasă din o mie de puncte de vedere. Eu m-am mutat în București de 18 ani și imi place foarte mult Bucureștiul. M-am mutat în București din Brasov, foarte frumos Brașovul, și înainte de Brasov am locuit la Aiud în primii ani din viața mea, la bunicii mei în Alba. Toate imi plac foarte mult. Și Aiudul, și Bucureștiul și Brasovul au câte ceva.

România are, în general, de toate. În România poți să faci foarte multe lucruri. Povești din astea cu «mai bine plec», depinde din ce perspectivă privești și depinde de ce își dorești. În România putem face mult timp de acum în colo, lucrurile mult mai simplu și mult mai frumos, decât le putem face în alte părți, dar până la urma ține și de noi”, a mai spus Tudor Ionescu. 

Citește și: A slăbit peste 40 de kilograme, dar acum vrea să se îngrașe iar. Tudor Ionescu de la Fly Project, nemulțumit de aspectul său fizic: ”Încerc să pun acele lacune la loc”

Unde ar vrea Tudor Ionescu să susțină concerte în viitor? 

Deși Tudor Ionescu este conștient că România are foarte multe de oferit în ceea ce privește locurile în care îți poți petrece vacanță, el spune că și-ar dori să viziteze orașul New York în perioada sărbătorilor, dar și Vanuatu. Având în vedere că are un program destul de încărcat, artistul mărturisește că singura șansă să ajungă de sărbători în metropola newyorkeză, ar fi să susțină un concert de Revelion în Times Square. 

„Zicea soția mea acum câțiva ani, fuseserâm la New York și acolo zicea «Ce mi-ar plăcea odată să venim de Crăciun și de Revelion», și am zis «Știi că de Crăciun si de Revelion la mine e mai complicat», și atunci am zis «Stii când o să venim noi la New York aici în Times Square, când oi cânta eu de Revelion în Times Square». Într-o lume utopică din capul meu se poate întâmpla și asta. Mai vreau în Vanuatu, e o altă lume”, a mărturisit Tudor Ionescu.