Stiri mondene

Invitatul de 12: Monica Davidescu, declarații inedite despre cariera în teatru: „Este menirea mea. Îmi place să fiu pe scenă”

Monica Davidescu, declarații inedite despre cariera în teatru
Monica Davidescu, declarații inedite despre cariera în teatru [Sursa foto: Captură YouTube]
Monica Davidescu a fost în studioul Radio Impuls duminica trecută la „Invitatul de 12” și a vorbit despre cariera sa impresionantă în teatru. Iată ce confesiuni a făcut îndrăgita actriță.

Monica Davidescu este una dintre cele mai apreciate actrițe ale României, cu o carieră impresionantă desfășurată pe marile scene ale teatrului, precum și în cinematografie. Soția lui Aurelian Temișan a cucerit publicul de la primele apariții pe scenă și se remarcă de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Monica Davidescu (@monica_davidescu_)

Monica Davidescu a fost „Invitatul de 12” de duminica trecută

În ediția de duminică a emisiunii „ Invitatul de 12 ” moderată de Cosmin Cernat, Monica Davidescu a fost în studioul Radio Impuls și le-a povestit ascultătorilor despre viața profesională, cât și despre cea personală. Cu toții știm că vocea actriței este specială și inconfundabilă, însă capătă o sensibilitate aparte atunci când se aduce în discuție pasiunea sa de-o viață, teatrul.  Soția lui Aurelian Temișan recunoaște că scena este locul unde se simte cel mai bine.

Monica Davidescu, declarații inedite despre cariera în teatru
Monica Davidescu, declarații inedite despre cariera în teatru[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Invitatul de 12: Radu Sîrbu vorbește despre secretele unei căsnicii durabile: „Sunt căsătorit de 21 de ani”

„Asta este viața și menirea mea, îmi place să fiu pe scenă. Este locul în care mă simt cel mai bine, chiar dacă uneori depun extrem de multă energie pentru ceea ce fac. Sunt luni întregi de repetiții, sunt nopți nedormite, cauți, citești, te documentezi, dar când ajungi acolo în cele două ore pe scenă și te trasporți în altă parte este  o bucurie, chiar dacă de multe ori am jucat drame și am plâns. Este o bucurie să dăruiești aceste lucruri spectatorilor pentru că dăruiești o părticică din tine care nu ești tu, practic, noi căutăm să ajungem acolo unde ajunge personajul.

Monica Davidescu, declarații inedite despre cariera în teatru
Monica Davidescu, declarații inedite despre cariera în teatru [Sursa foto: Instagram]

Cred că avem un public educat, cred că avem un public foarte bun și selectiv.  Cel mai greu în teatru este simplu pentru că tot timpul vrei să faci mult și să aduci. Important pentru spectatori este să fie simplu. De multe ori am comparat spectatorii cu copiii. În general, copiii sunt conservatori, așa sunt și spectatorii dacă lor le-a plăcut ceva vor în continuarea aceleași ingrediente. E frumos simplu, dar e greu de ajuns să găsești elementele simple. Ele ne înconjoară, dar noi gândim complicat”,  a spus Monica Davidescu.