Stiri mondene

Invitatul de 12: Andrei Bănuță, motivul pentru care nu a reușit să plece într-o vacanță vara aceasta: „Nici nu am simțit când a trecut vara”

 Andrei Bănuță a avut o vară plină de evenimente
Andrei Bănuță a avut o vară plină de evenimente [Sursa foto: Captură YouTube]
Andrei Bănuță a fost în studioul Radio Impuls duminica trecută la „Invitatul de 12” și a vorbit despre perioada aglomerată pe care a avut-o vara aceasta.

Andrei Bănuță este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România care a cucerit deja topurile muzicale. Cântărețul reușește să acumuleze milioane de vizualizări la fiecare piesă lansată și ajunge foarte repede la inimile publicului, fiind nu doar solist, ci și compozitor. Printre colaborările pe care le are în portofoliu până acum, se numără și una cu Theo Rose, care a venit într-un moment în care acesta nu se aștepta deloc. 

Citeste si: Andrei Bănuță și Serena au lansat „Orașul iubirii”: „Este o piesă foarte specială”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ANDREI BĂNUȚĂ (@andrei_banuta)

Andrei Bănuță a fost „Invitatul de 12” de duminica trecută

În ediția de duminică a emisiunii „Invitatul de 12” moderată de Cosmin Cernat, Andrei Bănuță a fost în studioul Radio Impuls și le-a povestit ascultătorilor despre viața profesională, cât și despre cea personală. Conform spuselor sale, artistul a avut o vară plină de evenimente. Mai mult, ”Invitatul de 12” și-a deschis sufletul și a dezvăluit că a muncit  extrem de mult în toată această perioadă, motiv penrtu care nu a avut timp să plece într-o vacanță.

Citeste si: Povestea de viață a lui Andrei Bănuță: la 12 ani a aflat că mama lui are cancer: „Am învățat să gătesc, să fac curat, am învățat să pun gene false pentru că mama nu mai avea gene”

A fost cea mai plină vară din punct de vedere al concertelor și a cântărilor, eu cânt și la evenimente. A fost o vară în care am muncit foarte mult pe toate planurile. Nici eu nu am avut parte de o vacanță. Eu de loc sunt de la Constanța, am fost o singură dată acasă și am stat două zile, atunci pot să zic că am fost la mare. A fost  o vară în care am mucit  foarte mult și am călătorit foarte mult în țară unde am avut de cântat. Nici nu am simțit când a trecut vara”, a spus Andrei Bănuță.