Stiri mondene

Invitatul de 12 | JO, de la festivaluri de muzică de copii la rock alternativ: „A fost o schimbare bruscă”

JO și Cosmin Cernat
JO a stat de vorbă alături de Cosmin Cernat la „Invitatul de 12” și a dezvăluit mai multe detalii despre parcursul său muzical.

Artista originară din Slatina, a început să cânte de la o vârstă fragedă, iar când a venit în București a luat lecții de canto de la Crina Mardare. JO spune că ei trebuie să-i mulţumească pentru performanţele de azi. 

 

JO la Invitatul de 12

„Eu am început totul la mine în Slatina. Acolo am descoperit că vreau să fac muzică. Am fost cumva și ajutată de profesorii de la școală și i-a convins pe părinții mei să aibă o discuție cu ei. Părinții mei au crezut-o și am început să lucrez cu cineva din Slatina, după care am ajuns la un compozitor din București și de aici a început distracția”, spune JO despre începuturile sale în muzică. 

Cum a ajuns JO să facă parte dintr-o trupă de rock 

După o lungă perioadă în care JO a mers la toate festivalurile de copii din țară și s-a bucurat din plin de copilărie și s-a distrat pe măsură, a trecut dintr-o dată la muzica rock. Acum recunoaște și ea că trecerea ei a fost una cam bruscă, însă recunoaște că i-a plăcut foarte tare acea perioadă. JO luase deja calea festivalurilor şi a concursurilor de copii de multă vreme, când a fost propusă de Crina Mardare să fie solista unui trupe de rock alternativ.  

JO la Invitatul de 12

„După o grămadă de festivaluri și concursuri de copii, am cunoscut-o pe Crina și de când am ajuns la ea s-au schimbat toate. Și dacă ar fi să mă gândesc la un singur om căruia să-i mulțumesc ar fi Crina Mardare. Crina e omul caee m-a îndrumat cel mai mult pe dumul ăsta. Nu ai cum să nu vrei să o faci mândră.

JO la Invitatul de 12

Bubu avea o trupă de rock alternativ pe vreme aia și avea trupa asta cu Cristi Comaroni și aveau nevoie de un solist sau de o solistă. Crina m-a propus pe mine și m-am apucat dintr-o dată să cânt rock”, a mai spus JO la Invitatul de 12.