Stiri mondene

„Invitatul de 12” de duminică este JO: „Sunt geloasă”

JO la „Invitatul de 12” alături de Cosmin Cernat
JO la „Invitatul de 12” alături de Cosmin Cernat [Sursa foto: arhiva ]
Artista „JO” este invitata lui Cosmin Cernat în emisiunea „Invitatul de 12”.

JO, recunoscută pentru piesele sale de dragoste precum „Iubirea mea”, „Lacrimile”, „Adio”, vine la „Invitatul de 12”, emisiune prezentată de Cosmin Cernat. Artista va povesti despre viață și carieră, dar și despre relațiile sale pe care le-a avut.

JO la „Invitatul de 12” alături de Cosmin Cernat
JO la „Invitatul de 12” alături de Cosmin Cernat[Sursa foto: arhiva ]

Jo s-a despărțit de curând de Juno după o relație de trei ani și jumpătate, iar artista va dezvălui o serie dintre motivele care au dus la ruptură.

Cei doi s-au mai despărțit o dată în vara acestui an și după câteva luni au decis că este momentul să-și mai acorde o șansă. Însă se pare că soarta nu a fost de partea lor și au fost nevoiți să meargă pe drumuri diferite ăn ciuda eforturilor pe care cei doi le-au depus.

JO la „Invitatul de 12” alături de Cosmin Cernat
JO la „Invitatul de 12” alături de Cosmin Cernat[Sursa foto: arhiva ]

„Sunt o persoană foarte geloasă și foarte posesivă și nu doar în relțiile mele cu băieți.

Sunt geloasă și în relațiile de familie”,
spune JO la „Invitatul de 12”. 

JO, moment jenant într-o emisiune tv. Cum a încercat să depășească momentul în care trebuia să vorbească despre fosta relație

JO a mai fost invitată în cadrul unei emisiuni tv zilele acestea și a recunoscut cu greu că relația ei s-a terminat. Prezentatorul a pus-o într-o situație jenantă, fiind vizibil cu ochiul liber că artista nu ar fi vrut să răspundă întrebărilor legate de fosta relație. 

„Și de mult. Gata, fuse și se duse. Sunt cea mai fericită persoană de pe pământ în momentul ăsta. Mă simt foarte bine. Nu era ce trebuie relația”, a declarat JO în emisiune. Artista a confirmat că era o relație toxică cu multă gelozie. 

JO a încercat să depășească valul de întrebări care au năpădit-o imediat cum a intrat în platou, spunând că a lansat o piesă nouă, piesă scrisă chiar de Juno, fostul iubit.

„E scrisă de Juno cu Iova și Liviu Teodorescu”, a declarat JO despre piesa „Iubirea mea”.