Stiri mondene

Invitatul de 12! Irina Rimes, dezvăluiri sincere despre începuturile carierei sale

Invitatul de 12! Irina Rimes, dezvăluiri sincere despre începuturile carierei sale
Irina Rimes a venit în studio-ul Radio Impuls și le-a dezvăluit ascultătorilor despre începuturile carierei sale, dar și despre greutățile prin care a trecut.

Irina Rimes, una dintre cele mai talentate artiste de la noi, a reușit să cucerească toate topurile muzicale cu melodiile sale inspirate chiar din întâmplările sale. Deși se bucură de un succes formidabil și de aprecierea a mii de fani, se pare că drumul artistei nu a fost unul ușor. Până să ajungă la celebritatea de care se bucură acum frumoasa vedetă a fost nevoită să treacă prin multe greutăți și încercări.

Invitatul de 12! Irina Rimes, dezvăluiri sincere despre începuturile carierei sale

Artista a fost talentată și pasionată de muzică încă de la o vârstă foarte fragedă. De-a lungul timpului, Irina Rimes a făcut tot posibilul să-și urmeze visele și să ajungă unde și-a propus. Duminica aceasta, Irina Rimes a venit la „Invitatul de 12” și le-a dezvăluit ascultătorilor Radio Impuls despre începuturile carierei sale în industria muzicală, dar și despre greutățile prin care a fost nevoită să treacă.

Irina Rimes: „ Totul a evoluat și s-a ajuns aici”  

„Trecerea mea de la viața aia la viața pe care o am acum s-a întâmplat treptat. Am fost dusă de mânuță la Soroca, care e la 30 de km de comuna în care am copilărit, să fac muzică, apoi visele au devenit din ce în ce mai mari, după Soroca m-am dus la Chișinău, am făcut Facultatea de Muzică, Teatru și Arte Plastice, apoi m-am îndrăgostit și am venit în România fără niciun plan. Planurile au venit după. M-am întâlnit cu oameni, primul meu producător a fost Zoltan Pop. Totul a evoluat și s-a ajuns aici.

Invitatul de 12! Irina Rimes, dezvăluiri sincere despre începuturile carierei sale

Lumea mă întreaă: ai trecut prin greutăți sau nu? Și eu sunt curioasă și îmi mai caut numele pe Google ca să văd ce mai apare, care mai e imaginea mea în industrie și găsesc articole: Uite prin ce greutăți a trecut Irina Rimes, Irina Rimes, desresie, anxietate și stau și mă uit: poate undeva în interviuri, la emisiuni, poate am dat de înțeles că aș fi avut niște greutăți. Poate le-am avut, dar educația de acasă, energia cu care trăiesc și toată experiența pe care am acumulat-o mi-au arătat că orice greutate care îmi apare în cale poate trece ușor, poate am acest talent de a fi flexibilă. Accept realitatea, nu blamez pe nimeni pentru insuccesul meu. Am învățat asta acasă. Părinții mei niciodată nu au dat vina pe nimeni. Când eram mică am citit o carte în trei volume. Primul volum: „Cum să-ți faci prieteni și să manipulezi oamenii”. Manipulat e un cuvânt urât spus, dar cam despre asta e. Doi- Cum să termini să te îngrijorezi și să începi să trăiești. Iar a treia îți pune bazele oratoriei. Te învață să vorbești în public. Și cea mai importantă carte din astea trei pe care ar trebui să o citească toată lumea este prima: „Cum să-ți faci prieteni și să manipulezi oamenii”. Și acolo în cartea aia e foarte bine explicat pentru orice cititor care ar fi tacticile, cum ai putea să-ți faci prieteni și să te folosești de abilitățile tale pentru a-ți face prieteni. Pentru că până la urmă, dacă stai bine să te gândești, când își faci prieteni și orice gând altruist pe care îl avem, oricum e dintr-un egoism. Și când facem o donație, tot ai o pornire egoistă, de a te face pe tine să te simți bine că ai ajutat pe cineva, dar dacă accepți toate regulile și neregulile, ar trebui să accepți și asta. ”,  a spus I rina Rimes.

Irina Rimes- Invitatul de 12