Stiri mondene

Invitatul de 12 | EMAA, artista care a făcut furori cu piesa „Insula”, vine la noi în studio, duminică

EMAA, artista care a făcut furori cu piesa „Insula”
Pe EMAA o știm cu toții de pe referenul piesei „Insula” de la The Motans, dar câtă lume știe cine este „omul” EMMA? Tocmai de aceea vine la „Invitatul de 12”.

Duminica aceasta, la Invitatul de 12, emisiune prezentată de Cosmin Cernat, vom avea ocazia să o cunoaștem mult mai bine pe EMAA, artista cunoscută pentru colaborarea cu The Motans. Despre EMAA am aflat deja că are 28 de ani, vine din Lugoj și a descoperit muzica în familie, potrivit Lugoj Info.  

EMAA a început încă din liceu să scrie versuri și poezii, apoi a început să pună acele versuri și pe muzică. A colaborat cu artiști precum Silent Strike, Deliric, BAB și Armies, colaborarea cu cel dintâi determinându-o să se mute în București.

„Am lucrat împreună la două dintre albumele lui, apoi au urmat Deliric și serialul Hackerville”, a declarat EMAA pentru Rețete și vedete.ro

De curând, Emma a lansat și primul său album, „Macii înfloresc iarna”, album pe care se regăsesc piese extrem de emoționante. 

 Ce ar fi făcut EMMA dacă nu ar fi cântat?! 

Alături de Cosmin Cernat, duminica aceasta, veți avea ocazia să o cunoașteți mai bine pe EMAA. Am aflat deja că este o pasionată a sporturilor în natură și dacă nu ar fi făcut muzică, cel mai probabil, ar fi devenit psiholog. Iată o mică înregistrare din emisiunea de duminică: 

„Ori aș fi fost un psiholog, ori aș fi făcut ceva legat de sporturile extreme. M-am cățărat de câteva ori pe stâncă și mi s-a părut extraordinar. Am mers cu caiacu foarte foarte mult. Îmi place ideea asta de sport în natură”, spune EMMA.