Stiri mondene

Invitatul de 12 de duminica aceasta este Irina Rimes: „Ne-am luat bătaie de la părinți”

Invitatul de 12 de duminica aceasta este Irina Rimes: „Ne-am luat băaie de la părinți”
Irina Rimes este „Invitatul de 12” de săptămâna aceasta la Radio Impuls și vine cu o poveste tare interesantă de viață.

Irina Rimes este una dintre cele mai cunoscute artiste, melodiile ei fiind „pansament” pentru multe suflete. Ai spune că artista își cântă durerea în melodiile ei triste de dragoste, însă veți fi uimiți să aflați că nu e chiar așa. 

În ediția de duminică, „Invitatul de 12” veți avea ocazia să descoperiți o Irina Rimes plină profunzime și de amintiri din copilărie. Artista a copilărit la țară în Republica Moldova, și ca orice copil care creștea în acele vremuri, avea responsabilități încă de mic. Una dintre ele era să aibă grijă de pui și de boboci, iar uneori nu-i ieșea acest lucru nici ei și nici fratelui ei mai mic. Irina Rimes și-a deschis sufletul în fața lui Cosmin Cernat și a povestit și despre bătăile pe care le încasa de la părinți și despre care spune că erau pe „merit”. 

„Și mințeam bine, ce-i drept! Am învățat să mințim! Am luat și bătaie, nu am urât niciodată nici pe mama nici pe tata pentru bătăile pe care le-am luat pentru că le meritam. Nu eram copii cuminți. Unde ai văzut copii de țară cuminți?”, povestește Irina Rimes la Invitatul de 12. 

Irina Rimes, despre educația pe care a primit-o de la părinți: „Nu pot să le reproșez nimic”

Despre educaţia pe care a primit-o din partea părinților, Irina Rimes a mai vorbit și în cadrul unui podcast, menționând că nu are ce să le reproșeze părinților ei. 

Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Irina Rimes a vorbit despre educația pe care a primit-o de la părinții săi. Ce dezvăluiri a făcut artista?!

Invitatul de 12 de duminica aceasta este Irina Rimes: „Ne-am luat băaie de la părinți”

Irina Rimes este una dinte cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi, fiind de origine din Republica Moldova. De-a lungul carierei sale în industia muzicală, artista a reușit să cucerească publiul cu piesele sale inspirate din întâmplările ei. Chiar dacă se bucură de un succes formidabil, cântăreața a rămas aceeași persoană bună și cu o educație aleasă.

Citește continuarea aici