Stiri mondene

Irina Rimes, despre educația pe care a primit-o de la părinți: „Nu pot să le reproșez nimic”

Irina Rimes, despre educația pe care a primit-o de la părinți: „Nu pot să le reproșez nimic”
Irina Rimes [Sursa foto: Captură YouTube]
Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Irina Rimes a vorbit despre educația pe care a primit-o de la părinții săi. Ce dezvăluiri a făcut artista?!

Irina Rimes este una dinte cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi, fiind de origine din Republica Moldova. De-a lungul carierei sale în industia muzicală, artista a reușit să cucerească publiul cu piesele sale inspirate din întâmplările ei. Chiar dacă se bucură de un succes formidabil, cântăreața a rămas aceeași persoană bună și cu o educație aleasă.

Mama artistei i-a spus „Te iubesc” la vârsta de 23 de ani

Invitată în cadrul unui podcast, vedeta a vorbit deschis în fața fanilor și le-a dezvăluit detalii despre educația pe care a primit-o de la părinții săi. Irina Rimes are un frate mai mic, pe nume Vitali. Deși în copilărie părinții vedetei nu au petrecut foarte mult timp cu ei, artista susține că nu le reproșează acest lucru. De asemenea, artista a mărturisit că mama ei i-a spus „Te iubesc”, pentru prima dată, la vârsta de 23 de ani.

Irina Rimes, despre educația pe care a primit-o de la părinți: „Nu pot să le reproșez nimic”
Irina Rimes[Sursa foto: Captură YouTube]

„Nu îmi pare rău de educația pe care am primit-o, pentru că a fost o educație bună. Pe noi părinții ne-au învățat să respectăm banul pe care l-am făcut, să respectăm orice lucru material pe care l-am muncit, să respectăm oamenii din jurul nostru, să nu mințim și să nu profităm de alții. Am crescut și cu frică de Dumnezeu și cumva asta stă la baza valorilor noastre, ale mele și ale fratelui meu. Nu pot să le reproșez nicio secundă că pe lângă toate lucrurile pe care le-au făcut pentru noi, nu au făcut acest lucru, să stea cu noi și să povestească, să existe pentru noi atunci când eram mici și aveam nevoie de prezența lor. Nu pot să le reproșez!”,  a spus Irina Rimes.