Stiri mondene

Invitatul de 12: Cezar Guna, detalii neștiute din cariera sa! Cum a ajuns să fie celebru: „Am avut un parcurs al vieții destul de unic”

Cezar Guna, detalii neștiute din cariera sa
Cezar Guna, detalii neștiute din cariera sa [Sursa foto: Captură YouTube]
Cezar Guna a fost în studioul Radio Impuls duminica trecută la Invitatul de 12 și a vorbit cu sinceritate despre parcursul carierei sale.

Cezar Guna este un artist de R&B/Hip-Hop alternativ. Cântărețul a îmbrățișat de tânăr contactul cu publicul și a ales să cânte pentru oameni în stradă. Experiența lui de performat în frig sau caniculă, nu a fost trecută cu vederea, iar în 2019 a semnat cu Global Records. Imediat după semnare, Cezar Guna a început să lucreze la primul său EP, iar piesa „Cerculețe” i-a lansat cariera cu numeroase vizualizări pe YouTube.

Cezar Guna, detalii neștiute din cariera sa
Cezar Guna, detalii neștiute din cariera sa

Cezar Guna a fost invitatul de 12

În ediția de duminică a emisiunii „Invitatul de 12” moderată de Cosmin Cernat, Cezar Guna  a fost în studioul Radio Impuls și le-a povestit ascultătorilor despre cariera pe care a urmat-o în muzică, dar și despre viața sa personală. Prins într-un job care nu-l reprezenta și nici nu-l împlinea, artistul a decis să plece în SUA prin programul Work & Travel. Cu toate că de-a lungul timpului a întâmpinat dificultăți, tânărul nu a renunțat la visul său și a luptat pentru a ajunge un artist apreciat de public.  

Cezar Guna, detalii neștiute din cariera sa
Cezar Guna, detalii neștiute din cariera sa[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Invitatul de 12. Mario Joy s-a vindecat de diabet. Explicația lui: „Trebuie să ai grijă de tine și să ai greutatea normală”

„Povestea mea este super încurcată. Consider că am avut un parcurs al vieții destul de unic. Cu cât sunt mai multe greutăți în viața ta, cu atât de pregătesc pentru o anumite chestie. Cel puțin în drumul ăsta cu muzica, eu am crezut foarte mult în chestia asta pentru că nu am avut așa de multă susținere din alte părți. Mi-am dorit foarte tare să fac și mi-am făcut-o cu mâna mea. Dacă mă uit acum în spate, observ că am avut niște decizii cheie în anumite momente când eu am decis. Cu toate că această calea nu părerea să fie cea corectă, am mers pe ce am simțit și uite că a fost bine. (...)  Un moment când am făcut eu „click”, a fost când am vrut să-mi cumpăr un pachet de țigări, i-am cerut mamei bani și mi-a zis că nu are. M-am simțit aiurea și am strâns tot măruntul din casă.

Cezar Guna, detalii neștiute din cariera sa
Cezar Guna, detalii neștiute din cariera sa[Sursa foto: Captură YouTube]

M-am dus la magazin cu punga de mărunți și i-am vânzătoarei că îmi lipsesc 30 de bani și a zis că e ok așa. Parcă am simțit că era așa tristă pentru mine. Din acel moment mi-am luat inima în dinți și am zis că trebuie să plec la București, eu fiind din Alexandria. Am căutat să văd dacă sunt autorizații în București pentru cântatul pe stradă. I-am cerut lui mama să mă ajute cu niște bani ca să-mi cumpăr o boxă. Am început să cânt în centru vechi unde era multă lume. Am încercat câteva zile și am văzut că făceam câte 100 de lei pe zi. De acolo am ajuns la Global Records. Irina Rimes a fost persoana care m-a postat pe Story. Acolo m-au văzut și cei de la Global și au zis că vor să colaborăm. Îi mulțumesc și acum Irinei Rimes pentru că fără ea nu ajungeam aici. Parcursul meu muzical pleacă de când am ajuns la Global.”,  a spus Cezar Guna

Citeste si: Cezar Guna lansează piesa „Singură acasă”- „un mesaj sincer de la mine către ea”