Stiri mondene

Inna, imagine fierbinte pe o rețea de socializare! Cum s-a pozat cântăreața în vacanță

inna
Inna, imagini fierbinți din vacanță  [Sursa foto: Instagram]
Iată cum s-a pozat Inna în vacanță! A postat imaginea pe Instagram, iar reacțiile au venit imediat.

Inna, imagine fierbinte pe o rețea de socializare. Este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, iar succesul ei răsună și peste hotare. Inna călătorește foarte mult, însă nu uită să împartă momentele de neuitat și cu fanii ei de pe Instagram.

Celebra cântăreață și-a luat fanii prin surprindere cu ultima ei postare de pe Instagram. Inna s-a fotografiat direct din baie, în timp ce se afla în cadă.

Spre bucuria fanilor, aceasta nu a fost singura poză. Artista internațională a mai postat o fotografie, de data aceasta în oglindă, acoperită doar cu un prosop de baie.

Citește și: Inna a fost cerută în căsătorie de Deliric. Prima imagine cu inelul de logodnă

Fanii au reacționat imediat în comentarii, unii dintre ei au felicitat-o pentru modul cum arată și încrederea de sine pe care o emană, în timp ce unii fani nu au putut să nu observe forma neobișnuită a căzii de baie, care seamănă cu o chiuvetă.

„Inna, cum e să ti faci duș in chiuveta?”, „Exact chiuveta, ce mi-a sărit si mie primul in gând”, „Bine, dar există vreun loc pe care nu l-ai fotografiat?”, „Arăți grozav, ești frumoasă, ai un corp frumos”, „ Dacă aș avea o cameră ca asta, m-aș odihni și eu toată ziua!”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.

inna
Fotografiile postate de Inna din vacanță [Sursa foto: Instagram]

Inna și Deliric se căsătoresc, după doi ani de relație

Inna a avut parte de o surpriză majoră încă de la începutul anului 2023, iar fanii au aflat și ei imediat! După aproximativ doi ani de relație, Deliric a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Celebra cântăreață a postat o fotografie cu inelul pe pagina ei de Instagram, iar fanii au felicitat-o imediat.

Artista a făcut și primele declarații după ce a spus DA. Inna a dezvăluit că a fost cerută chiar înainte de Revelion, iar iubitul ei, Deliric, s-a implicat foarte mult ca inelul și momentul cererii în căsătorie să fie unul pe placul ei.

„Nu m-am așteptat să fiu cerută în căsătorie, a fost total neașteptat și sunt foarte fericită! Toto m-a cerut înainte de Revelion, a fost un moment special, iar inelul a fost o surpriză plăcută, este inelul visurilor mele, arată așa cum mi-am imaginat. E un inel deosebit și pentru că Toto s-a implicat 100% în tot procesul realizării lui”, a declarat Inna pentru Mediaflux.ro.