Stiri mondene

Inna a fost cerută în căsătorie de Deliric. Prima imagine cu inelul de logodnă

Inna a fost cerută în căsătorie de Deliric. Prima imagine cu inelul de logodnă
Inna a fost cerută în căsătorie de Deliric [Sursa foto: Facebook]
Inna a fost cerută de soție de Deliric. Artista a postat o fotografie cu inelul de logodnă.

Inna a dezvăluit în urmă cu foarte puțin timp că a primit inelul de logodnă de la Deliric. Cei doi artiști formează un frumos cuplu de mai bine de doi ani. 

Inna s-a logodit! Deliric și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție
Inna s-a logodit! Deliric și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție

Citește și: Sfârșit de an greu pentru Inna! Bunica artistei a încetat din viață

Vestea momentului! Inna, cerută de soție de Deliric 

Aflați într-o frumoasă vacanță la început de an, cei doi au făcut pasul cel mare.

Inna s-a afișat în mediul online cu un inel cu diamant superb, fiind extrem de fericită și emoționată în același timp. Artista a postat o serie de fotografii cu ea și Deliric din vacanță, alături de o descriere misterioasă. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

Inna și Deliric se iubesc enorm și sunt de nedespărțit de când au decis să formeze un cuplu. Întrebat la un moment dat când și dacă o va cere de soție pe Inna, aristul a glumit spunând că poate a făcut deja asta în secret.  

„De unde ştiţi că nu am cerut-o? Nu îmi place să fac public treaba asta, dar am inelul în minte, doar trebuie să îmi fac curaj”, a declarat Deliric.

Și iată că a venit și curajul de care avea nevoie și 2023 începe cum nu se poate mai spectaculos pentru cei doi artiști. Fanii sunt încântați peste măsură de veste și au felicitat-o pe Inna în comentarii în mediul online. 

„Te-ai logodit? Felicitări!”, „Felicitari amandurora!”, „That's awesome! Congratulations!”, au fost câteva dintre comentariile scrise de fani. 

Inna a fost cerută în căsătorie de Deliric. Prima imagine cu inelul de logodnă
Inna a fost cerută în căsătorie de Deliric[Sursa foto: Facebook]

Inna și Deliric și-au dorit ca relația lor să nu fie în lumina reflectoarelor, cel puțin la început. Însă odată ce au dezvăluit că formează un cuplu, cei doi nu s-au ascuns să dea din casă. În cadrul unui interviu, Inna a spus că Deliric este omul pe care îl aștepta de mult în viața sa. Fiind amândoi artiști, se înțeleg și se susțin unul pe altul. 

„Mă susține foarte mult. E iubitul pe care mi l-am dorit de foarte mult timp. E un drăguț și mă susține, la fel de mult cum îl susțin și eu pe el.”, a declarat Inna, pentru Antena Stars.